miercuri, 6 decembrie 2023

Ulei de usturoi cel mai puternic antibiotic

   

Ulei de usturoi cel mai puternic antibiotic

Ulei de usturoi cel mai puternic antibiotic


Usturoiul este antibacterian, antifungic și antiviral. În laborator, s-a dovedit chiar a fi eficient împotriva tulpinilor de bacterii rezistente la antibiotice. Își derivă proprietățile din compușii săi cu sulf, care acționează ca antioxidanți și sunt de ajutor inimii.

Scade colesterolul, subțiază sângele și, prin urmare, reduce riscul de apariție a cheagurilor de sânge, infarct miocardic și accident vascular cerebral (accident cerebral).

Cei care consumă șase sau mai mult de șase căței de usturoi pe săptămână au un risc mai scăzut de cancer de colon sau stomac față de cei care nu consumă usturoi.

Acest lucru se datorează faptului că, pe lângă eliminarea agenților cancerigeni înainte de a deteriora ADN-ul, compușii cu sulf din usturoi provoacă autodistrugerea celulelor canceroase. Având în vedere acest lucru, se recomandă, prin urmare, să consumați cel puțin un cățel pe zi.

Usturoiul în ulei de măsline este cel mai puternic antibiotic din casa ta:

Folosiți ulei de măsline extravirgin pentru salate sau pentru înmuierea pâinii și ulei virgin pentru gătit. Toate uleiurile de măsline furnizează 120 de calorii la 15 mililitri (1 lingură). Aceasta este doza zilnică recomandată.


După ce străpungeți cățeii de usturoi cu o furculiță sau cu un ac sterilizat, îi puteți pune într-o sticlă cu ulei de măsline, apoi închideți sticla și lăsați-o două săptămâni, apoi beți trei lingurițe în fiecare dimineață.

uleiurile sunt liniștitoare, aromate, lipsite de orice efecte secundare și sunt un remediu puternic pentru multe afecțiuni. Uleiul de nucă de cocos, uleiul de măsline și uleiul de floarea soarelui sunt uleiuri populare care sunt folosite ca medicamente, dar există un ulei pe care nu mulți oameni îl știu, care oferă multe beneficii.

Uleiul de usturoi este un ulei aromat care este făcut din ulei de măsline și usturoi. Ca și condiment, usturoiul este extrem de sănătos, deoarece are multe beneficii pentru sănătate și este folosit ca diuretic, expectorant, stimulant și diaforetic. La fel ca și usturoiul, chiar și uleiul are multe beneficii, inclusiv unele beneficii suplimentare, cum ar fi antiparazitar, antibacterian, antifungic și insecticid.

Iată câteva beneficii ale uleiului de usturoi:

Proprietățile antiinflamatorii și antimicrobiene ale extractului de usturoi sunt excelente pentru tratarea afecțiunilor pielii cum ar fi dermatita atopică, psoriazisul, acneea, cicatricile, ridurile și cearcănele. Uleiul conține compuși de sulf care stimulează formarea de noi țesuturi și ajută la furnizarea de sângeîn cazul rănilor.

Îmbunătățește sănătatea inimii

Uleiul de usturoi conține disulfură de dialil, un compus care prezintă efecte anti-aterosclerotice care reduc riscul de boli cardiovasculare. Face acest lucru prin prevenirea cheagurilor de sânge în artere, prevenind afecțiuni precum accidentul vascular cerebral sau infarctul miocardic. Mai mult, uleiul de usturoi crește elasticitatea vaselor de sânge, îmbunătățind astfel circulația.

Îmbunătățește sănătatea creierului

Uleiul de usturoi poate ajuta la prevenirea bolilor neurodegenerative precum pierderea memoriei sau demența. Uleiul conține compuși de sulf, cum ar fi disulfura de dialil și trisulfura de dialil, care previn oxidarea și acumularea de colesterol, care atunci când este oxidat poate duce la formarea cheagurilor în creier.

Este un antiviral

Uleiul de usturoi poate fi folosit ca antiviral, deoarece multe virusuri precum gripa B, citomegalovirusul uman, vaccinia și rinovirusul uman de tip 2 sunt sensibili la extractele de usturoi. Uleiul de usturoi îmbunătățește activitatea celulelor natural killer, celule care distrug alte celule care au fost infectate cu un virus.

Întărește imunitatea și reduce inflamația

Uleiul de usturoi are efecte imunomodulatoare, ceea ce înseamnă că are un impact asupra sistemului imunitar prin scăderea inflamației și creșterea imunității. Există două tipuri de celule – Th1 și Th2.

Celulele Th1 sunt responsabile pentru producerea de compuși inflamatori, în timp ce celulele Th2 declanșează răspunsul imun pentru a combate inflamația. Extractele de ulei schimbă echilibrul celulelor Th1 către celulele Th2, stimulând astfel imunitatea și reducând inflamația în același timp.

Tratamente si beneficii:

  • Purificarea sângelui
  • Filtrarea hepatică
  • Benefic în tratamentul hemoroizilor
  • Tratamentul durerilor articulare
  • Tratament împotriva căderii părului
  • În plus, este eficient împotriva multor alte boli, cum ar fi probleme cardiace, hipertensiune arterială și răceli
  
Cea mai delicioasa reteta de usturoi! Nu va mirosi dupa ce il mananci!
    

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>