vineri, 4 decembrie 2009

Sa folosim ANTIBIOTICE, ANTIVIROTICE, ANTIMICOTICE, ANTIPARAZITARE NATURALE"Gasiti la Plafar :
Extract din seminte de grapefruit atat capsule cat si tinctura,
Extractul din Frunze de Maslin (Olive leafe extract)
Argint Colloidal
Vitamina C-1000 mg din macese si acerola de la firma Pro Natura
Preventiv se ia in fiecare zi 1 tableta, iar in caz de infectii cu ( virusi, bacterii, micoze...etc. ..), se pot lua pana la 12 buc/zi, adica 12.000de mg.
In caz de viroza luati din 4 in 4 ore cate 2 tablete
E important de inteles ca atunci cand sistemul imunitar al organismului este slabit, daca se ia o doza de şoc din Vitamina C, sistemul imunitar isi va porni motoarele. Fiind un puternic antioxidant vitamina C este roborant, porneste sistemul de aparare al organismului astfel incat este in stare sa distruga si celulele canceroase.
E important sa mai stim ca pentru intarirea sistemului imunitar pe langa antioxidanti (Vit. C, A, E, Q10, Omega 3-6-9, Vit D, Flavonoizi, Resveratrol. ..etc...) , mai avem nevoie de elemente alcaline, pe care le putem asigura printr-un aport crescut de calciu (1000-1500) mg/zi (atentie!- sa fie calciu organic: calciu coral, coji de oua macinate, seminte de susan macinate, mac macinat, polen...etc. ..), magneziu citrat ( MagneB6, Magneziu Forte, Magneziu lichid la 0,5 litri, polen, iarba de grau, iarba de orz, iarba de ovaz, lucerna, etc...), zinc (seminte de dovleac, ulei din seminte de dovleac ) si al treilea element important pentru sistemul imunitar este intretinerea florei microbiene, care o puteti intretine cu probiotice ( Acidiphilus Bulgaricus, Bifidus, lapte prins de casa nu de alimentara pasteurizata. ..etc...)
Daca aveti grija ca in fiecare zi sa asigurati aceste 3 elemente importante pentru organism (antioxidanti, elemente alcaline, probiotice), sistemul vostru imunitar va functiona asa cum trebuie si nu va reprezenta un mediu propice pentru microorganismele patogene.

Va doresc la toti multa sanatate si nu va panicati ptr. ca nu aveti de ce.
Intariti-va sistemul imunitar - schimband mediul interior al fiintei voastre cu ajutoare naturale!
Cea mai buna preventie impotriva virusilor, bacteriilor sau altor microorganisme este intarirea sistemului imunitar.
Daca noi creem in organismul nostru un mediu favorabil (acid), atunci ele vor putea trai nestingherite in acest mediu, insa daca alcalinizam organismul, ele nu mai au sanse sa traiasca.

Cateva din remedii cu maxima eficienta.
Extract din Seminţe de Grapefruit
– extract în concentraţie de 25%
Administrat în scop terapeutic sau la modul regulat - neregulat
Proprietăţile miraculoase ale „Extractului din Seminţe de Grapefruit” sunt studiate şi cercetate în laboratoarele din întreaga lume. Extractul din seminţe de grapefruit este considerat - un antibiotic natural 100%, o substanţă antimicotică, antivirală, antiparazitară extrem de eficientă, un foarte bun dezinfectant şi conservant natural.
Extractul este foarte eficient chiar şi într-o cantitate foarte mică în distrugerea sutelor de specii de bacterii, diferiţi viruşi, fungi şi paraziţi, fără a afecta flora microbiană normală a organismului, decât atunci când s-au depăşit anumite doze. Preparatul este foarte eficient şi în protejarea organismului împotriva infecţiilor.
Extractul din seminţe de grapefruit conţine bioflavonoizi, glucozide,Vitamina C. Preparatul se obţine din sâmburii fructului şi din unele părţi cărnoase.
Substanţele active din extract, distrug membrana citoplasmatică a microbilor patogeni şi prin aceasta pur şi simplu îi înfometează, fără a dăuna organismului uman. După procesul metabolic, acest extract se transformă în organismul nostru într-o substanţă alcalină,care distruge viruşii, bacteriile, fungii şi paraziţii pe cale naturală.
Substanţele active din extractul din seminţe de grapefruit au fost eficiente în diferitele boli ale stomacului şi intestinelor, precum şi în diferite forme de infecţii bacteriene, fungice, micoze, răceli, faringită, otite, infecţii nazale, micoze ale unghiilor, ale pielii, gingivite, infecţii vaginale, şi candidoze.
Rezultatele recentelor cercetări au arătat că acest produs poate fi o nouă modalitate naturală şi eficientă pentru dezinfecţie: pentru secţiile de boli infecţioase ale spitalelor, în sălile de operaţie, dezinfectarea apei potabile, dezinfectarea apei din bazine, în industria alimentară. Substanţele active ale extractului, se descompun natural, rapid şi fără produşi secundari toxici, astfel nu dăunează mediului înconjurător.
Extractul din seminţe de grapefruit se poate folosi atât în uz intern cât şi în uz extern.

Domenii de aplicare:

Pentru uz intern:
herpes, verucca, coşuri, furunculi, negi, eczema.
Gingivite, carii dentare, infecţii cu candida, afte bucale,infecţ ii ale cavităţii bucale şi ale dinţilor.
Inhalaţii, gargară, în cazul durerilor de gât.
Îmbunătăţeşte pofta de mâncare şi digestia, ajută la normalizarea florei microbiene.
Asepsii nazofaringiene, gripă, tuse, răguşeli, dureri de gât, faringite, faringite.
Daca se pun 15-20 de picture în laptele crud de vaca, se poate bea fara probleme, deoarece distruge şi bacilii Koch.
Indicaţii terapeutice pt. uz intern: În caz de prevenţie să începem zilnic cu 3 picături de 2-3 ori pe zi, apoi încet să ridicăm doza, astfel încât după o săptămână să ajungem la o doză de 3x15 picături /zi – după care să începem să scădem doza tot timp de o săptămână.
În cazuri acute: În tratamentul balonărilor şi a durerilor stomacale, colici abdominale, sau în urma unei mese îmbelşugate, în tratarea problemelor digestive în urma funcţionării necorespunzătoare a bilei,
se administrează: 10-20 de picături într-un pahar cu apă curată, filtrată, imediat după mâncare.
În cazuri cronice: În tratamentul infecţiilor aparatului digestiv, în special a sistemului gastro-intestinal( Helicobacter Pylori, E-Coli, boala Crohn, Candidoza),
se administrează: 2 – 3 x 3 – 5 picături/zi, apoi se va mări doza cu 8 – 5 picături/zi până se va ajunge la o doză de 20 – 25 picături/zi.
În cazul infecţiilor căilor respiratorii, a gâtului, nasului, precum şi în caz de viroze,
se recomandă: 3 - 4 x 10 – 30 picături în 200-300ml. apă sau ceai.

Pentru uz extern: Infecţii micotice ale unghiilor şi ale pielii, candida albicans, pitiriazis şi alte tempura de mycoses… inclusive împotriva mătreţii ( deoarece şi aceasta este cauzată de o ciupercă), împotriva calviţiei – se pun 15-20 de picture în săpunul Okoline şi cu asta se spală capul şi zonele afectate.
Antiperspirant al picioarelor sau ale altor zone intime ale corpului.
Pentru tratarea rănilor, amestecat cu ulei de maslin sau ulei de avocado.
Este un bun conservant alimentar, de aceia se poate folosi pentru conservarea compoturilor, siropurilor, a produselor cosmetice naturale, de ex. în cremele de faţă, împiedicând formarea mucegaiurilor.
Dezinfectant cu rezultate foarte bune în spălarea fructelor, zarzavaturilor şi a cărnii.
Se poate folosi la curăţarea frigiderului, a bazinelor de înot, a fântânilor.
Dezinfectarea camerei bolnavilor, împiedicarea dezvoltării mucegaiurilor.
Dezinfectarea rufelor.
Acţionează ca un antibiotic, far a avea efectele secundare ale antibioticelor şi far să distrugă flora microbiană.
Indicaţii terapeutice pentru uz extern: se poate pune direct pe piele, pe unghie, pe infecţie, micoză, furuncul, coş, neg, sau rană, pentru distrugerea bacteriilor sau a ciupercilor. În rinite alergice se diluează 5 picături de grapefruit cu 10 picături de apă după care se poate picura în nas. În urechi se pot picura direct 2-3 picături de extract, în caz de otită, sau micoze.
Pt. Candidoză vaginală – se fac irigaţii vaginale cu apă fiartă şi răcită la temperatura corpului, în care se va pune 15-20 de picături de extract din seminţe de grapefruit la 250 ml apă. Se poate pune şi în ceai de muşetel, coada şoricelului, ceai care se răceşte şi se serveşte tot la temperatura corpului. Se fac irigaţii de două ori pe zi (dimineaţa şi seara) . Seara după irigaţie se poate pune pe un tampon OB, iaurt de casă , sau o capsulă de lactosporă, care se aşează sus în vagin, pentru refacerea florei microbiene. Cura se face aprox. 1 lună, împreună cu un tratament adecvat din produse naturale, antibiotice si antimicotice naturale ,( Extract din Frunze de Măslin, Extract din Seminţe de Grapefruit, Reg-enor, Candcell-6, Noni , Water Shield, Coloid de Argint…) Pentru infecţiile micotice sau candidoză atât pacientul cât şi partenerul trebuie să facă tratamentul deoarece afecţiunile se pot retransmite pe cale sexuală.
Atenţie!
· Aveţi grijă ca extractul să nu ajungă în ochi!
· Se foloseşte diluat!,Nediluat se foloseşte doar pentru uz extern, în omicomicoze, verucca, pentru herpesuri, afte bucale, otite, eventual în cazul amigdalitelor acute.
· Nu le pot consuma persoanele alergice la citrice!
· Pentru copii şi sugari se foloseşte jumătate din doza prescrisă mai sus!
· Acest produs poate fi administrat şi gravidelor deoarece este un antibiotic natural


Olive Leaf - Extract din Frunze de Măslin - capsule
Administrat în scop terapeutic
Extractul din Frunze de Măslin este un supliment alimentar 100% natural, cu multiple proprietăţi şi efecte deosebite, extras din frunzele alese ale copacului Olea Europaea. Ultimele cercetări în domeniu, dovedesc că unele componente ale substanţelor active cum ar fi de exemplu enzimele proteinaze sau unele enzime ce au rol în transmiterea codului genetic (revers transcriptaze) , ar putea fi foarte eficiente în lupta contra retroviruşilor. Alte cercetări mult mai riguroase au subliniat că depăşirea chiar de 100 de ori a dozei uzuale în decurs de 24 de ore, nu poate provoca toxiinfecţie şi nici alte efecte secundare nedorite, surplusul eliminându-se pe cale naturală din organism. Preparatul reprezintă unul dintre cele mai puternice produse antibacteriene, antivirotice, antimicotice, antiinflamatoare cunoscute până în prezent. Luptă împotriva bacteriilor, viruşilor, micozelor, eficient în hipertensiunea arterială, precum şi în bolile cardiovasculare, întărind în acelaşi timp microorganismele florei intestinale normale, este eficient în prevenirea şi tratarea ulcerelor gastrice, s-au obţinut rezultate deosebite în vindecarea astmului bronşic şi a alergiei. Este un întăritor natural al sistemului imunitar (având efecte puternic antioxidative ), antioxidant natural.
Domeniile în care se recomandă a fi administrat:
Prevenirea şi tratarea eficientă şi naturală a virozelor(herpes I şi II, gripă, guturai, diaree)
Tratarea infecţiilor bacteriene, cu micoze, în inflamaţii, ulcere.
Întăreşte sistemul imunitar în cazul alergiilor.
Ameliorarea inflamaţiilor articulare, în artrite, gută, boli reumatice, precum şi în artrita reumatoidă.
În cazul îmbolnăvirii căilor respiratorii ( astm bronşic, bronşite, laringite, traheite, inflamaţia căilor nazo-faringiene, în caz de alergii, rinite, sinuzite, etc...)
Reglarea tensiunii arteriale, în hipertensiune arterială, în activarea circulaţiei sanguine, în cazul bolilor cardio-vasculare.
Imunitate scăzută, înlăturarea sindromului de oboseală cronică sau a stărilor depresive.
În prevenţia şi tratamentul ulcerului gastric, gastritelor, refluxului, hiperacidităţii gastrice.
Înfecţiile căilor urinare, precum şi a aparatului excretor, infecţia ureterelor, a vezicii urinare, a rinichilor, precum şi în tratamentul infecţiilor intestinale, Boala Crohn , I.B.S., TBC, gonoree, malarie, etc...
În afecţiunile hepato-biliare, bun coleretic şi colagog.
Se poate administra împreună cu orice tip de antibiotic, întărind efectul acestuia, dar în multe cazuri poate să-i ia şi locul, funcţionând şi având efect asemănător cu al antibioticelor de sinteză dar fară efecte secundare ale acestora.
O capsulă poate conţine între 16 şi 20 % substanţe active.
Mod de administrare: 3 x 2 - 4 capsule/zi, înainte de mâncare.

Colloidal Silver – Coloid de Argint
Administrat în scop terapeutic
Este un antibiotic natural care conţine 40-50 de milionimi de părţi ( 40-50 ppm) de molecule de argint într-o stare omogenă în suspensie coloidală, care se diluează în apă filtrată. Nu conţine substanţe chimice, stabilizatori, coloranţi sau orice alt tip de aditivi.
Extern: Aplicarea produsului poate fi făcută în deplină siguranţă chiar şi pe răni deschise, fără a provoca nici o senzaţie de durere, putând fi folosit şi în zone foarte sensibile cum ar fi de exemplu ochii. În comparaţie cu alte soluţii antiseptice, coloidul de argint nu distruge ţesutul celular. Datorită caracterului său antibacterian şi antimicotic, poate fi folosit şi ca deodorant natural al tegumentelor. Prin administrarea lui au fost obţinute rezultate bune şi în profilaxia şi tratamentul infecţiilor cu HPV, Heliobacter Pylori, sau pentru alte tipuri de viruşi. Diluat, se poate folosi atât pentru irigaţii vaginale cât şi pentru irigaţii de colon.
Intern: Are efect destructiv asupra a 650 de agenţi patogeni cunoscuţi, dintre care nici unul nu poate supravieţui în prezenţa coloidului de argint.
Mod de administrare: Intern se poate administra în doză zilnică de 3 x 1/2 linguriţe de coloid de argint dizolvat în 100 – 200 ml. apă.
Atenţie!
A nu se consuma alimente înainte şi după administrare cu o jumătate de oră!
Acest produs nu este recomandat femeilor gravide şi mamelor care alăptează!
A nu se consuma mai mult timp decât o lună!
Se folosesc un amestec de Colloid de Argint cu Extract de Grapefruit dizolvate in apa intr-un flacon gol cu pulverizator cumparat de la Plafar ( flacon gol de apa de gura care se poate reumple);in caz de mica jena in gat se pulverizeaza amestecul pe locul afectat (amigdale). Acest amestec distruge toate tipurile de virusi si bacterii.
La inceput de viroza, adica atunci cand incep sa se simta cele mai mici simptome, se iau din 4 in 4 ore iau cate 2 tablete de VitC-1000mg (din macese si acerola), cate o capsula de Calciu Coral (Coral D- de la Vitacare) si o caps. de MagneB6, o cana de ceai din Flori de Soc, Tei si Muschi de Piatra in care se pune o lingura de Argint coloidal. In decurs de 24 de ore nici un virus sau bacterie nu mai apuca sa se inmulteasca in organism.
In cazul in care viroza a erupt acest procedeu se va repeta timp de 3 zile si gata.
In max. 3 zile se scapa de orice infectie virala.
Deja intr-o ora scade febra de la 39-la 36,4 de grade.

Periodic va mai recomand sa luati Probiotice pentru intretinerea florei microbiene in intestine unde se gaseste 70% din sistemul nostru imunitar.

Beti apa alcalina.
Uitati-va pe eticheta flacoanelor de apa . Toate apele care au pH peste 7, sunt bune pentru consum. Orice apa care are valoarea sub 7 acidifica organismul si este buna numai sa ne spalam pe fata cu ea.

Bineintele mai sunt si alte remedii naturale care distrug bacteriile si virusii si dintre acestea va mai pot da cateva exemple:
-Tea Tree Oil (Extract de Arbore de Ceai Australian), se pun cateva picaturi in ceai, se frictioneaza ceafa, umerii, talpile, fruntea
-Scortisoara
-Cuisoarele
-Semintele de mustar,
-Hreanul, Ceapa, Usturoiul
-Echinacee
Toate acestea luate sub forma de tinctura, pulbere, macinate, sunt antibiotice si antimicotice excelente, care au fost folosite cu succes de catre omenire de-a lungul istoriei."

Va doresc multa sanatate, nu va fie frica si nu intrati in panica pentru ca exista solutii naturale pentru orice problema.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Va multumesc mult pentru atatea informatii pretioase!

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>