marți, 21 iulie 2009

Detoxifiere cu apa


Cura chinezeasca cu apa fiarta si racita
Se fierbe seara mai mult de o jumatate de litru de apa (2-3 clocote) si se lasa in vasul in care a fiert, pana a doua zi dimineata.
Dimineata se masoara fix 500 ml apa fiarta si se bea pe nemancate. Dupa ingerarea ei se poate manca orice.
A doua zi se beau 600 ml de apa fiarta, a treia zi 700 ml de apa fiarta, si tot asa, crescand zilnic cu 100 ml de apa fiarta, pana ce se ajunge la cantitatea de 3,500 l de apa fiarta.
Cura dureaza 31 de zile si are un puternic efect depurativ.
Este contraindicata bolnavilor de hipertensiune arteriala.

Ajuta si vindeca in orice boli generate de acumulari de toxine.
Pentru urmarea curei nu este nevoie decat de perseverenta.

TRATAMENT cu apa BETI APA PE STOMACUL GOL

In Japonia zilelor nostre este foarte popular obiceiul de a bea apa imediat dupa trezire in fiecare dimineata. Mai mult, testele cercatatorilor au demonstrat valoarea acestui obicei. Publicam mai jos o descriere a folosirii apei pentru cititorii nostri. Pentru cei in varsta si pentru bolile grave ca si pentru bolile moderne, tratamentul cu apa a fost considerat de succes de catre o societate medicala japoneza, ca tratament sigur 100% pentru urmatoarele boli:
Dureri de cap, dureri ale corpului, sistemul circulator, artrita, batai puternice ale inimii, epilepsie, grasimi in exces, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli de ficat si urina, voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, toate bolile de ochi, cancer la organelle genitale si dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gatului.
METODA DE TRATAMENT
1. Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4x 160 ml apa ( aproximativ o jumatate de litru in total)
2. Spalati-va pe dinti dar nu mancati si nu beti nimic 45 minute.
3. Dupa 45 minute puteti bea si manca normal.
4. Dupa 15 minute de la micul dejun, pranz sau cina nu mancati si nu beti nimic 2 ore.
5. Cei care sunt batrani sau bolnavi si nu pot bea 4 pahare cu apa la inceput pot incepe prin a bea apa mai putina si sa creasca gradual pana la 4 pahare pe zi.
6. Metoda de mai sus va vindeca boli si toata lumea se poate bucura de o viata sanatoasa. Urmatoarea lista da numarul de zile de tratament
necesar pentru vindecarea/ controlul/ reducerea principalelor boli:
1. Presiune ridicata a sangelui- 30 zile
2. Gastrita - 10 zile
3. Diabet – 30 zile
4. Constipatie- 10 zile
5. Cancer- 180 zile
6. Tuberculoza- 90 zile
7. Pacientii cu artrita ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile in prima saptamana si incepand din a doua saptamana zilnic.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse; oricum, la inceputul tratamentului s-ar putea sa fie necesar sa urinati de mai multe ori.
Este si mai bine daca continuati acest tratament ca o activitate de rutina in viata voastra. Beti apa si ramaneti sanatosi si activi.

Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte si la masa apa ce nu este rece.
Poate este timpul sa adoptam obiceiul lor de a bea apa in timp ce mancam!!!
Pentru cei carora le place sa bea apa rece, aceste randuri sunt pentru voi!
Este placut sa bei o ceasca cu o bautura rece dupa o masa dar,.... apa rece va solidifica mancarurile uleioase pe care tocmai le-ati consumat.Va va incetini digestia. Odata ce acest “noroi” reactioneaza cu acidul, va fi absorbit mai repede decat hrana solida. Va depune un strat pe intestine. Foarte curand, acesta se va transforma in grasime si va duce la cancer.
Este cel mai indicat sa beti supa fierbinte sau apa calda dupa masa.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>