sâmbătă, 9 aprilie 2022

RĂDĂCINA DE PĂPĂDIE - leac anticancer

 




Mai eficientă decât chimioterapia, luptă împotriva celulelor canceroase- RĂDĂCINA DE PĂPĂDIE

Ceaiul de papadie actioneaza asupra celulelor canceroase, care incep sa se descompuna in doar 48 de ore. Aceasta planta are numeroase proprietati medicinale. Ce trebuie sa faci pentru a te bucura de beneficiile sale?

Colecteaza papadia primavara dintr-un loc curat sau direct din gradina ta. In trecut bunicile noastre colectau florile de papadie pentru a face miere sau sirop, noi astazi colectam o alta parte a acestei plante.

Ghici care? Da, radacina! Radacina de papadie poate ajuta pacientii care sufera de cancer.

Cercetatorii au descoperit ca radacina acestei plante functioneaza mai bine decat chimioterapia, deoarece „distruge” doar celulele afectate de cancer. In plus, are proprietati diuretice, stimuleaza secretia de bila, curata ficatul si scade colesterolul.

In radacina de papadie se gasesc vitamine si minerale importante precum vitamina B6, tiamina, riboflavina, vitamina C, fier, calciu, potasiu, acid folic si magneziu.

Ofera pana la 535% din doza zilnica necesara de vitamina K si aproximativ 110% din doza zilnica recomandata de vitamina A.

Ceai de papadie

Universitatea din Windsor, Canada, a facut cercetari, iar rezultatele par sa le dea o noua speranta pacientilor cu cancer. S-a constatat ca radacina de papadie „ucide” celulele canceroase fara a ataca alte celule din corp.

Ceaiul de papadie actioneaza asupra celulelor afectate astfel incat acestea sa se descompuna in 48 de ore. S-a ajuns la concluzia ca tratamentul continuu cu ceai din radacina de papadie poate distruge majoritatea celulelor canceroase.

Datorita acestor rezultate neasteptate, cercetatorii au primit sprijin suplimentar pentru a continua cercetarile asupa acestei plante miraculoase.

Un pacient bolnav de cancer, in varsta de 72 de ani a fost trimis acasa pentru a-si petrece ultimele zile cu familia, deoarece chimioterapia nu mai dadea rezultate.

A reusit insa sa castige lupta cu cancerul. A baut ceai din rădăcina de păpădie, iar in 4 luni, rezultatele au inceput sa se vada.


Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>