duminică, 10 iulie 2022

Amesteca Nuci, Miere si Scortisoara

 

Amesteca Nuci, Miere si Scortisoara – Remediul care trateaza zeci de boli si mentine creierul în forma

Combinatia de miere, scortisoara si nuci este o incantare atat pentru papilele gustative, cat si pentru sanatate.

Preparat cu ingrediente naturale aflate la indemana oricui, acest amestec are puterea de a trata foarte multe afectiuni, atribuindu-se pe buna dreptate, calitatea de elixir.

Efectele terapeutice ale mierii, ale scortisoarei si ale nucilor sunt bine cunoscute, aceasta reteta fiind folosita cu succes in tratamentele naturiste ale multor boli, in special ale celor care au drept cauza deficienta sistemului imunitar.

Fiecare dintre cele trei ingrediente in parte constituie baza de tratament pentru multe probleme de sanatate, aducand beneficii majore organismului.

Insa, cand mierea, scortisoara si nucile sunt combinate, proprietatile lor sporesc, devenind imbatabile in lupta cu afectiunile care ne macina sanatatea si ne afecteaza starea de bine.

Ingrediente necesare pentru prepararea amestecului:

-2 lingurite de scortisoara
-100 gr de miez de nuca
-300 gr de miere

Miezul de nuca se macina si se amesteca cu mierea si cu scortisoara pana cand se omogenizeaza.

Afectiuni tratate cu amestecul din miere, nuci si scortisoara

Intarirea imunitatii – consumati o lingurita pe zi pe o perioada cat mai lunga

.Prevenirea si tratarea bolilor de inima – se ia cate o lingurita dimineata pe stomacul gol si una seara inainte de culcare (3-4 luni pe an)

Stimularea memoriei – se consuma 3 lingurite pe zi, dimineata, la pranz si seara (se recomanda in special in perioada de examene)

Inflamatiile vezicii urinare – diluati 2 lingurite din acest preparat intr-un pahar cu apa calduta. Consumati cate un pahar pe zi timp de 7 zile

Artrita – aplicati amestecul pe locul afectat si masati incet. Alternativ, puteti sa consumati in fiecare dimineata pe stomacul gol un pahar de apa calduta in care ati adaugat o lingura din acest amestec

Raceala – se adauga o lingura din acest preparat intr-un pahar cu apa calduta si se bea cate un pahar dimineata si unul seara, inainte de culcare

Scaderea colesterolului – consumati 4-5 lingurite pe zi, asociate cu adoptarea unei diete de tip vegetarian, si in maxim o luna, nivelul colesterolului va reveni la normal

Gastrita si ulcer – consumati o lingurita dimineata pe stomacul gol pe o perioada de 30 de zile

Oboseala – se adauga o lingura din amestecul de miere, scortisoara si nuci intr-un pahar cu apa. Se bea un pahar dimineata si unul dupa-amiaza, atunci cand simtiti ca va cuprinde o stare de moleseala.

Acnee – se aplica amestecul direct pe cosuri, seara, inainte de culcare. Se indeparteaza cu apa calduta a doua zi.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>