luni, 22 noiembrie 2021

sirop de usturoi

 

SIROPUL DE USTUROI – Ține cancerul la distanță și protejează ficatul
by sdhan | Posted on September 29, 2021
Din ce în ce mai mulți oameni au început să aibă tot mai multă încredere în tratamentele naturiste, pentru că în general, acestea nu au efecte adverse asupra organismului. Există un amestec de ingrediente simple, care are efecte senzaționale asupra sănătății.
Este vorba despre SIROPUL DE USTUROI , despre care se spune că este DE 10 ORI MAI EFICIENT DECÂT PENICILINA , ba chiar TINE CANCERUL LA DISTANȚĂ.
Siropul de usturoi
- ÎNTĂREȘTE SISTEMUL IMUNITAR ,
- SCADE TENSIUNEA și
- REDUCE nivelul de COLESTEROL „rău"
- AMELIOREAZĂ simptomele RĂCELILOR și INFECTIILOR ,
- DURERILE provocate DE ARTRITA sau GUTĂ.
Acesta se prepară și din oțet de MERE, care conține fitonutrienți care previn apariția cancerului și crampele de la nivelul picioarelor.
BENEFICII:
- Reduce simptomele răcelii
- Tratează şi previne ateroscleroza
- Reduce hipertensiunea
- Reîntinereşte ficatul
- Vindecă bolile de stomac şi intestine
- Combate constipaţia
- Previne bolile arteriale.
MOD DE PREPARARE , ingrediente:
- 8 căței de usturoi curățați și ușor zdrobiți
- 200 ml miere
- 200 ml cidru din oțet de mere
Tot ce trebuie să faci este să adaugi mierea și oțetul de mere peste usturoi, după care MIXEAZĂ amestecul la viteză maximă timp de 15 secunde.
Compoziția formată se păstrează într-un borcan, la frigider timp de 5 ZILE .
După acest timp, siropul este gata, ai grijă însă să amesteci totul în FIECARE zi.
După ce elixirul este gata, în FIECARE DIMINEAȚĂ, adăugă 2 lingurițe de sirop într-un pahar cu apă și bea imediat cum te-ai trezit, pe STOMACUL GOL.
Siropul de usturoi – mai puternic decât penicilina.
Usturoiul are puternice proprietăți ANTIVIRALE și ANTIBACTERIENE, astfel stimulând sistemul imunitar.
Mai mult decât atât, el poate preveni MUTAȚIILE VIRUȘILOR , astfel încât ne ajută și în lupta cu noii viruși apăruți în urma mutațiilor. Aceste proprietăți importante se datorează ALICINEI, o componentă pe care o conține usturoiul și care este de 10 ori mai puternică decât penicilina.
REDUCE HIPERTENSIUNEA
Cura cu usturoi reduce considerabil presiunea arterială. Există mai multe păreri ale specialiştilor în ceea ce priveşte capacitatea usturoiului de a coborâ tensiunea arterială crescută. Unii experţi au ajuns la concluzia că USTUROIUL DILATĂ ARTERELE, scăzând presiunea, în timp ce alţii scot în evidenţă puterea sa de a înlătura infecţiile de diverse feluri şi, prin urmare, de a reduce tensiunea crescută.
REDUCEREA TENSIUNII ARTERIALE
Suplimentele pe bază de usturoi joacă un rol important în reducerea tensiunii arteriale în cazul persoanelor care suferă de hipertensiune arterială. Într-un studiu din baza de date a Institului Național de Sănătate din SUA se arată că administrarea unei doze între 600 și 1500 mg de extract de usturoi a avut efecte similare ca în cazul utilizării unui medicament destinat reducerii tensiunii arteriale.
Experimentul a avut loc pe o perioadă de 24 de săptămâni, pe un grup de persoane care sufereau de hipertensiune.
PROTEJEAZĂ FICATUL
Leziunile hepatice care apar în urma unui consum excesiv de alcool pot fi prevenite prin includerea în alimentație a usturoiului. Oamenii de știință de la Institutul de Toxicologie din cadrul Școlii de Sănătate Publică a Universității Shandong din China au descoperit că disulfura de dialil, un compus organosulfuric derivat din usturoi, are efecte protectoare împotriva stresului oxidativ indus de etanol. Astfel, un consum constant de usturoi protejează ficatul de efectele nocive ale consumului de alcool.
Sa va fie cu Folos .
🤗❤

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>