joi, 18 noiembrie 2021

Antibiotic natural

 


Antioxidant, antiviral și antibiotic natural din produse autohtone, că tot se vehiculează cifre astronomice pentru tratarea unui virus umflat cu pompa.
1- suc de cătină (obținut la un storcător cu melc) amestecat cu tinctură de propolis și miere de albine. La 1/2 litri suc de cătină se pun câteva linguri de miere naturală și aproximativ 100 ml tinctura de propolis. Se amestecă bine și se poate consuma din acea zi..două, trei lingurițe zilnic în viroze, răceli, bronșite, creșterea imunității. Mici amendamente la cei cu alergie la propolis, se poate testa punând o picătură de tinctură pe limbă..în rest, merge la orice, este indicat pe stomacul gol.
2 - antibiotic natural din usturoi românesc și țuică de prune tare, sau palincă. Eu am venit din Maramureș cu o țuică medicament numai bună pentru făcut tincturi.
Se curăță usturoiul, se pisează bine cu un mojar, sau o lingură, se pune într-un recipient curat, apoi se toarnă peste el țuica sau palinca, cât să-l acopere bine.
Se ține într-un loc uscat și mai întunecos, se agită din când în când, la câteva zile. După vreo lună este gata de folosit pentru tratarea și prevenirea oricărei răceli și creșterea imunității. Se poate transfera în recipiente mai mici, închise la culoare.
Acest amestec poate fi folosit în infecții de tot felul, pentru deparazitări și curățarea sângelui și a limfei. Cei care iau medicamente anticoagulante este bine să-l evite, în rest este binevenit. În paralel se poate face și o cură de probiotice (murăturile și varza murată sunt excelente, mai puțin în anumite afecțiuni digestive)
Se folosesc de la câteva picături la o linguriță înainte de masă, în funcție de toleranța fiecăruia.
Aici eu am folosit cam 300 grame de usturoi, iar țuica palinca cât l-a acoperit.. 😊
Să fie de folos. Știu că alții sunt mai de meserie decât mine, dar eu sunt bun la reamintit că avem leacurile noastre naturale, care să ne pună pe picioare.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>