duminică, 11 aprilie 2021

Hraniti va corect

 

1. Un aliment viu este, în primul rând, acel aliment care este compatibil cu structurile noastre energetice.
Sunt multe alimente considerate sănătoase, cele mai multe aduse din alte țări, care pot fi incompatibile cu structura energetică a celor ce le consumă.
Noi nu rămânem doar fără alimente compatibile cu structurile noastre, ci și fără esența și informația lor.
Această esență, compoziție, structură a alimentului, face din acesta un aliment viu, sau incompatibil, nu faptul că este crud, bio, ori altă etichetă pusă pe el.
De aceea este vital, chiar dacă posibilitățile s-au restrâns, să mâncăm cât mai mult din partea locului de unde ne-am născut.

Pământul din care provin aceste alimente au structuri compatibile cu cele ale corpului astral, sau planetar al omului, care are în el informația și esența înaintașilor lui.

Atunci când se rupe de această esență, un om își poate pierde vitalitatea și profunzimea, deși el crede că se alimentează corect, respectând un anumit curent alimentar.
2. A doua condiție pe care ar trebui să o conțină un aliment viu este vibrația.

Cuvintele unei rugăciuni, mulțumirea, recunoștința, privirea, gesturile unui om pot învia acest aliment, chiar dacă el a fost supus înainte unui proces de devitalizare.
Cu cât o hrană este mai compatibilă și are o esență vibratorie asemănătoare cu cel care o consumă, cu atât ea hrănește mai în profunzime.

Modul în care se hrănește un om are de-a face, în primul rând, cu spiritul și sentimentele sale, apoi cu structurile fizice și ale materiei, această ordine ducând la închinare și smerenie în fața Divinului, în toate cele trei corpuri ale sale.


"Evitati sa consumati multe alimente dulci, acestea duc la atasamente fata de pamant, de energia telurica...
Copiii carora li se dau multe dulciuri devin mai tarziu cersatori de afectiune, ei incearca sa astupe mereu golurile emotionale cu dulceata unor alimente. Dulcele naste dorinte si atasamente fata de energia telurica a pamantului, fata de lucruri materiale, fata de protectia lor..

Alimentele prea sarate disturba echilibrul subtil al apei rinichilor, ele ratacesc spiritul omului.
Fiti atenti nu numai la cantitatea alimentelor, la felul in care le combinati, ci si la savoarea lor.

Gusturile mancarurilor misca energiile, le intregesc sau le disturba.

Ficatul este stimulat de gustul amar, este bine sa avem la masa cateva frunze de pelin maruntite, sa bem inainte de a manca cateva inghitituri de ceai de cicoare, de anghinare sau papadie..... sau coada soricelului.....

Cei slabi pot consuma un pic mai mult sarat decat cei grasi, care au nevoie de mai multe lichide pentru stimularea rinichilor.

Cei cu plamanii slabiti pot consuma cateva alimente picante, insa cu masura, pentru a nu disturba energia lor. Plamanii se hranesc cu alimente ale elementului aer, neutre, ei participa intens la digestie in momentul in care energia organelor urca la nivelul lor o parte din hrana.....De aceea este bine sa respiram profund in timpul meselor, pentru hranirea acestor organe ale primirii vietii..

Cu cat hrana este mai multa si mai gustoasa, cu atat este disturbat spiritul omului. Acesta participa si el la procesul de alimentare. Cand omul are stiinta hranirii corpului energetic, spiritul poate primi o parte din combustibil..

Pentru a hrani spiritul, hrana trebuie mestecata prelung pentru a inlesni procesul de digestie. O parte a hranei coboara spre stomac si intestine, o alta este trimisa in sus de splina.

Prin respiratie constienta, ea este filtrata spre creier, spre hipofiza. iar In acel moment se secreta serotonina..

Apare un sentiment de profunda multumire, mai ales cand alimentele poarta o informatie inalta.....

Prin respiratie profunda si multumire, recunostinta, hrana poate ajunge in corpurile energetice superioare, iar de acolo isi continua drumul spre entitatile din lumina necreata.."


Sursa: Gabriel Socaciu

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>