duminică, 8 martie 2015

ClismeIIsus si Edgar Cayce recomanda clismele


“Există căi naturale pentru a elimina otrăvurile adică, energiile uzate din organism. După prelucrarea elementelor nutritive venite din exterior, aceste forţe uzate sînt triate datorită circulaţiei de către diferite sisteme şi separate. Deşeurile astfel,produse trebuie să fie eliminate. Noi le eliminăm în principal datorită respiraţiei, adică activităţii plămînilor, datorită transpiraţiei, datorită tubului digestiv, datorită rinichilor. Durerile de cap, de exemplu, sînt un semnal care arată că eliminările nu se fac cum trebuie.
Mai mult, în acest corp tubul digestiv suferă de o stare patologică la nivelul colonului unde se produce o supraîncărcare. De aici, necesitatea de a proceda la irigaţii ale colonului din cînd în cînd şi de a practica în general, diverse forme de hidroterapie.” (Edgar Cayce,Lectura 2602-2).
“Hidroterapia – ca si masajele – este deopotrivă preventivă şi curativă; ea permite curăţarea generală a organismului, restabileşte funcţionarea generală a acestuia, eliminînd otrăvurile, eliberînd zonele congestionate. Fără această eliminare bolile riscă să devină acute.” (Edgar Cayce,Lectura 257-254).
“Şi dacă nu ar trebui să treacă nicio zi fără să ne spălăm corpul din cap pînă în picioare de transpiraţia secretată, n-ar trebui nici să lăsăm să treacă douăzeci şi patru de ore fără o evacuare a sărurilor. Căci ele acumulează otrăvurile şi deşeurile toxice care tensionează sistemul nervos, simpatic şi parasimpatic, ca şi sistemul cardiac, producînd o ştrangulare, o surmenare a activităţii inimii. De unde clismele şi necesitatea de a ameliora regimul alimentar. În lipsa acestora, acumulările deşeurilor aduc boala. Tot de aici necesitatea de a adopta mental o atitudine pozitivă şi constructivă în privinţa lor.” (Edgar Cayce,Lectura 294-184).
“Căci,oricine (toată lumea) ar trebui să-şi facă o spălătură internă din cînd în cînd,tot aşa cum facem băi exterioare. Oamenii ar fi mai sănătoşi dacă ar vrea să facă acest lucru.” (Lectura 440-2).
“Curăţaţi-vă corpul întocmai ca şi spiritul, de tot ceea ce-l deranjează. Eliminările insuficiente deranjează organismul. Ajutaţi-vă organismul să elimine mai bine toxinele.” (Edgar Cayce,Lectura 2524-5).
Mai mult,IIsus nu,doar ca recomanda postul si clismele dar ii invata pe bolnavi si cum se face o clisma:
“Să nu credeţi că este destul ca îngerul apei să vă îmbrăţişeze numai pe dinafară. Adevărat vă spun, necurăţenia dinăuntru este cu mult mai mare decât necurăţenia dinafară! Şi cel care se curăţă pe dinafară dar pe dinăuntru rămâne necurat, este asemenea mormintelor care pe dinafară sunt frumos vopsite, dar pe dinăuntru sunt pline de tot felul de necurăţenii oribile şi dezgustătoare. Vă spun cu adevărat, permiteţi îngerului apei să vă boteze, de asemenea, pe dinăuntru pentru ca să vă puteţi elibera de păcatele voastre trecute şi pentru a putea deveni şi în interior la fel de puri precum spuma generoasă a râului în lumina Soarelui.
Căutaţi de aceea, un tâlv mare, având tulpina lungă cât înălţimea unui om (tâlvul este o plantă asemănătoare cu un dovleac). Umpleţi-i interiorul cu apa din râu pe care Soarele a încălzit-o, agăţaţi-l de ramura unui copac şi îngenuncheaţi pe pământ în faţa îngerului apei şi permiteţi capătului tulpinii tâlvului să intre în părţile voastre dinapoi, pentru ca apa să poată curge prin toate măruntaiele voastre. După aceasta rămâneţi îngenuncheati pe pământ în faţa îngerului apei
şi rugaţi-l pe Dumnezeu viu să vă ierte toate păcatele voastre trecute şi rugaţi-l pe îngerul
apei să vă elibereze trupul de orice boală şi necurăţenie. Apoi,lăsaţi apa să se scurgă afară
din trupul vostru ca să poată să scoată afară din interiorul vostru toate lucrurile necurate
şi rău mirositoare ale Satanei şi veţi vedea cu ochii voştri şi veţi mirosi cu nasul vostru
toate spurcăciunile şi toate necurăţeniile care v-au spurcat templul trupului; cu adevărat
aţi scăpat de toate păcatele care locuiau în trupul vostru, chinuindu-vă cu tot felul de
dureri!
Vă spun cu adevărat, botezul cu apă vă eliberează de toate acestea. Reînnoiţi-vă
botezul cu apă în fiecare zi a postului vostru, până în ziua în care vedeţi că apa care curge
afară din voi este la fel de pură ca spuma râului. Duceţi-vă corpul la râu şi acolo, în braţele
îngerului apei aduceţi mulţumiri Dumnezeului viu care v-a eliberat de toate păcatele
voastre.”(extras din “Evaghelia eseniana a pacii”)
Veti citi si veti auzi fel de fel de variante despre modul in care ori,cu ce se faceclima.Ei,bine…o clisma nu se face cu nimic altceva in afara de apa ori,apa cu cafea!
Cum ati obervat,IIsus nu recomanda apa fiarta pentru clisma.De ce? Pentru ca orice trecut prin foc,devine mort;inclusiv,apa.
El,recomanda in schimb,apa vie(curgatoare,naturala) din rau,incarcata si incalzita de razele si lumina soarelui.
Nu se pune problema compozitiei ci,structurii apei,a “botezului cu apa”vie,curgatoare.
Curatati-va,trupul,mintea,sufletul pentru ca Dumnezeu sa locuiasca cu drag in templul(trupul) vostru altfel,locul lui Dumnezeu viu si al luminii sale va fi luat de Satana,intuneric si moarte!

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>