duminică, 21 mai 2023

Otet de mere cu urzici

 Oțetul de urzici este considerat unul dintre cele mai puternice mijloace de detoxifiere a organismului. Acesta susține creșterea și căderea părului, ajută ficatul și rinichii, curăță sângele, elimină toxinele și otrăvurile din organism, ajută, de asemenea, în procesul de pierdere în greutate, accelerează metabolismul și ajută cu balonarea și stomacul greu. Pentru uz extern, oțetul de urzici este excelent pentru strângerea scalpului și a fibrelor părului.

Pentru a pregăti oțetul de urzici, vei avea nevoie de 500 ml oțet de mere (de preferință de casă) și 6 pumni de urzici proaspete.Tăiați frunzele de urzică mărunt și puneți-le într-o sticlă de sticlă. Adăugați oțet astfel încât să le acopere și lăsați-le să stea timp de 4 săptămâni într-un loc întunecat, amestecând ocazional. Apoi strecurați amestecul și păstrați oțetul la frigider.

Puteți folosi oțetul de urzici în salate de vară și mâncăruri reci. După diluarea cu apă, acesta poate fi utilizat pentru a masa scalpul, stimulând astfel creșterea părului. Dacă aveți probleme cu celulele sanguine, ficatul, rinichii sau digestia și balonarea, puteți bea oțet de urzici pe stomacul gol în fiecare dimineață – 1 lingură în 100 ml apă timp de trei săptămâni.
Consumul de oțet contribuie, de asemenea, la susținerea proceselor metabolice din organism și, prin urmare, este un supliment potrivit pentru pierderea în greutate vizată.

 
VINDECĂ-TE SINGUR! - DE LA ANONIMOUS YODA
FRUNZA DE BRUSTURE BĂTUTĂ UȘOR PÂNĂ LASĂ O ZEAMĂ FINĂ ESTE BUNĂ PT ORICE FEL DE DURERI OSOASE SAU MUSCULARE.
SE PUNE DIRECT PE ZONA AFECTATĂ ȘI SE LEAGĂ NUMAI CU MATERIALE TEXTILE DIN BUMBAC ȘI IN.
SE APLICĂ ÎNAINTE DE CULCARE, IAR PARTEA ÎNVELITĂ ÎN FRUNZA DE BRUSTURE SE VA ȚINE PROTEJATĂ DE RĂSUCELI ȘI ÎNTORSĂTURI.

 
VINDECĂ-TE SINGUR! - DE LA ANONIMOUS JEDY
CA OAMENII SĂ NU FACĂ BOLI CEREBRALE TREBUIE SĂ BEA ZILNIC, CÂND POATE FIECARE, DIMINEAȚA ȘI SEARA, BORȘ UMPLUT DIN TĂRÂȚE DE GRÂU NATURAL ȘI ȚINUT ÎN STICLE SAU BORCANE DE STICLĂ.
ATENȚIE!
CELE 30. 000 DE SUBSTANȚE NECUNOSCUTE ÎNCĂ LA ORA ACTUALĂ ÎMPIEDICĂ MOARTEA SINAPSELOR ȘI NEURONILOR ȘI APARIȚIA DE BOLI CEREBRALE PRIN DEGRADAREA CENTRILOR NERVOȘI.
PT MEMORIE, SE RECOMANDĂ COPIII SĂ BEA BORȘUL CU PUȚINĂ MIERE DE ALBINE LA TEMPERATURA CAMEREI.
BORȘUL SE POATE BEA ȘI ÎMPOTRIVA SUBSTANȚELOR CHEMTRAILS, METALELOR GRELE.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>