sâmbătă, 10 septembrie 2022

De sfat

 

VINDECĂ-TE SINGUR! - text preluat
1. Corpul tău este o mașină perfectă care are capacitatea de a se regenera, dezumfla, detoxifia, repara și vindeca.
2. Avem mai multe bacterii și viruși decât celule umane și că ambele sunt vitale pentru existența și sănătatea noastră.
3. Toate bolile încep în intestin. În intestin se află mai mult de 70% din sistemul dvs. de apărare.
4. Postul de 16/18/24 ore vă ajută corpul să se concentreze asupra celulelor imune, reciclându-le și scăpând de cele deteriorate.
5. Dieta ta este primul și cel mai bun medicament. Și suplimentarea adecvată. Acestea vă ajuta să completați deficiențele și să stimulați sistemul imunitar.
6. Tot ce mâncați vibrează și acordarea vă afectează frecvența energetică în același mod ca si gândurile, emoțiile.
7. Frica îți slăbește sistemul imunitar și este principalul promotor al bolilor alături de stresul cronic.
8. Îmbrățișările îți întăresc sistemul imunitar și îți stimulează apărarea până la punctul în care te poate proteja de viruși și infecții.
9. Respirația de oxigen vă stimulează și sistemul imunitar, reducând posibilitatea de a suferi de tulburări alergice, afecțiuni respiratorii și astm, promovează oxigenarea celulară prin eliminarea toxinelor din corp și din celulele moarte.
10. Soarele este Sănătate! crește numărul de celule albe din sânge, care alcătuiesc prima echipă de apărare a corpului și sunt responsabile pentru protejarea noastră în primul rând împotriva infecției.
11. Mersul desculț în natură (împământare) determină sistemul imunitar să-ți detoxifice corpul prin încărcarea electronilor de pe pământ, care generează anticorpi pentru a combate răcelile și alergiile, pe lângă reducerea riscului ca organismul să dezvolte inflamații prelungite.
11. Practica zilnică de meditație calmează și clarifică mintea, oferă relaxare profundă și bunăstare generală.

.........
FIINTA UMANA - FENOMEN AL CREATIEI - de la o Inima de Lumina
Taine de Lumină ti-au fost lăsate, Omule!
Invata singur! Cauta-le și oameni de lumină te vor găsi!
Iti vor arăta alte CAI SACRE pe care sa mergi, dar cheia va fi mereu în mâinile tale și tu trebuie sa acționezi dinspre tine.
Ceilalți nu pot lupta mereu pentru tine si nici interveni de fiecare dată când te lasi in voia sortii, cand nu-ti mai pasa.
Atinge butonul de resetare al propriei ființe. Fii pregatit sa te redai ție prin cunoaștere, prin multă muncă, prin acordare de timp fara timp!
Străbunii au fost UN FENOMEN!
CE PARERE AI? TU DE CE NU POTI FI UNUL?
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA OMENA WARDEYIRA
"Miraculoasele puteri ale subconștientului sunt universale, nu sunt creația sau descoperirea unui om, ele există dintotdeauna. Marile adevăruri eterne, marile legi ale vieții preced, în principiu, toate religiile. Tot ce trebuie făcut este să unim mentalul și psihicul, focalizandu-ne cu putere asupra a ceea ce vrem să manifestăm; puterea creatoare a subconștientului va răspunde imediat.
– Marele secret al tuturor geniilor din toate epocile este capacitatea extraordinară de a intra în contact cu puterile subconștientului lor și de a le folosi corespunzător cu scop în dezvoltare personală.
– Subconștientul cunoaște rezolvarea oricărei probleme. Dacă îi sugerati înainte de a adormi “Doresc să mă trezesc la ora 6″, el vă va trezi atunci.
– Subconștientul este în controlul funcțiilor corpului uman, sugestionat cu ideea unei sănătăți perfecte, el se va supune și va lucra în sensul acesta.
– Suntem asemeni unui căpitan care își conduce vaporul, tebuie să dăm "ordine” potrivite (sugestii și imagini mentale care descriu ceea ce dorim să realizăm).
– Nu spuneți niciodată “Mi-e imposibil să..” sau “Nu pot să repar acea greșeală”, de exemplu.
Repetate, acestea se impregnează în subconștient și acesta va lucra în așa fel încât în situațiile respective veți acționa astfel încât să se întâmple să nu puteți să reparați acea greșeală, adică să se adevereasca credința pe care o are subconștientul.
– Legea care stă la baza întregii manifestări a lumii exterioare este legea credinței.
Credința este gândul întreținut permanent și în mod conștient.
Respingeti cu fermitate orice gând că cineva sau ceva v-ar putea face rău.
Aveți încredere în uriașa putere a subconștientului de a vindeca, inspira, revitaliza și aduce abundența.
– Subconștientul acceptă ceea ce îi este impus sau, cu alte cuvinte, ceea ce gândim în mod permament; el nu judecă, el este ca pământul care primește orice fel de semințe, gândurile sunt active, ele constituie semințele.
Gândurile gândite des, devin credințe, și ele pătrund în subconștient, care nu discerne, ajută la înfăptuirea tututror.
Un om convins că nu are o memorie bună, pentru că a uitat ceva într-un moment important, își va deteriora capacitatea de a memora pentru ca în conștientul lui are acest gând.
– Este un bun exercițiu de dezvoltare personală să ne verificăm gândurile și să renunțăm conștient la cele care credem că ne fac rău.
Niciodată nu e prea târziu.
– Mentalul conștient are rol de paznic.
Rolul său fundamental este acela de a vă proteja subconștientul de sugestiile negative. Urmăriți să fiți mereu convinși că în curând se va petrece ceva minunat.
Cea mai mare putere pe care o avem este cea de a alege, liberul arbitru.
Așa că, bucuria și bunăstarea ar trebui să fie primele opțiuni.
Din fericire, resurse sunt pentru toti."

...........
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA O INIMĂ DE LUMINĂ
VEGHETORII DIVINI POT AJUTA ȘI AJUTĂ OAMENII ÎN EFORTUL LOR DE AUTOCURĂȚIRE SAU CURĂȚIRE FIZICĂ, PSIHICĂ INDIVIDUALĂ SAU COLECTIVĂ.
EMISIILE LOR TELEPATICE AJUNG ÎN MENTALUL PERSONAL SAU COLECTIV SUPERIOR, IAR PRIN AJUTORUL ENERGO-INFORMATIV DE LA ACEȘTI ILUȘTRII CREATORI ADUCEM MODIFICĂRILE DORITE ÎN STRUCTURA NOASTRĂ ATÂT ÎN PLAN FIZIC CÂT ȘI MENTAL, PERSONAL CÂT ȘI GLOBAL.
CU ALTE CUVINTE, SUNTEM CAPABILI SĂ ÎI DEZINTEGRĂM DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI PE TOȚI ÎNTUNECAȚII, REINSTAURÂND ADEVĂRATA ORDINE.
IATĂ O FORMULĂ PRIN CARE NOI PUTEM ACȚIONA DIRECT ÎMPOTRIVA TUTUROR CELOR CARE NE-AU DISTRUS ȘI ÎNCĂ O MAI FAC:
"România și Națiunea Română a fost , este și va fi eliberată de orice cauză de constrângeri , condiționări , restricții și îngrădiri ale libertăților la orice nivel .
România și Poporul Român a fost , este și va fi liber , independent de orice cauză a îngrădirii proceselor de evoluție , dezvoltare , de orice formă de abuzuri , ce a împiedicat și limitat nivelul de trai normal și firesc .
România și Poporul Român a fost , este , și va fi liber și eliberat de orice cauze cunoscute și necunoscute ce i-a afectat , afectează libertățile , drepturile Divine , autonomia , integritatea și orice proces necesar evoluției armonioase , progresului , prosperității spirituale , culturale și materiale .
DIN ACEASTĂ CLIPĂ, FORȚELE POZITIVE DE PE PĂMÂNT ȘI DIN ÎNTREGUL UNIVERS, CA ȘI CELE DIN MINE DEZINTEGREAZĂ INSTANTANEU ORICE FIINȚĂ, STRUCTURĂ SAU MECANISM DE AGRESIVITATE, DE NECAZURI, DE SUFERINȚE ȘI BOLI, DE LIMITARE A CAPACITĂȚII DE GÂNDIRE ȘI ACȚIUNE CREATOARE, DE CONTROL, MANIPULARE ȘI FRÂNARE A DEZVOLTĂRII OMENIRII SPRE REALA CUNOAȘTERE ȘI CIVILIZARE.
DE ACUM ÎNCOLO, NIMENI ȘI NIMIC NU MAI POATE OPRI SAU TULBURA VIITORUL BENEFIC ȘI CIVILIZATOR AL TUTUROR TERRANILOR."
REPETAȚI FIECARE ACEASTĂ FORMULĂ DE CÂTE 20-30 ORI, DIMINEAȚA ȘI SEARA.

..........
În viitorul apropiat, oamenii vor trăi peste 100 - 150 ani, ca o normalitate.
Știu că mereu v-ați dorit să trăiți mai mult, dar nu sunteți obișnuiți să vă faceți planuri pentru toți acești ani. Vă pare ceva incredibil, însă încetul cu încetul o să ieșiți din tiparele vechi.
Începeți să vă regândiți, reorganizați viața.
Profesia, cariera, relațiile cu ceilalți și cele de iubire.
Nimic nu va mai fi cum a fost.
Nu vă grăbiți să comentați că nu veți vrea atâția ani, căci lumea viitorului nu va mai fi una a întunericului dominant. Toate vălurile răului vor cădea. Veți fi cei ce vor face tranziția spre oamenii viitorului de lumină.
Ca la orice început, veți avea puțină reticență, dar treptat vă veți acomoda la noua dimensiune a ființei umane de a exista aici.
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA YKSIN DARWAYIEAN
CYSTRYBA-DASHAN ESTE NUMELE PELASGO-ARYIAN AL UNUI ORAȘ DIN NORDUL ROMÂNIEI, CARE ÎNSEAMNĂ "CEL CE VA FACE MARELE TEMPLU, AICI SE VA NAȘTE!"

Radeswayi Kemodah
PT.CA LAPTELE NATURAL DE VACA SA INTRETINA VIATA SI TINERETEA UMANA TREBUIE BAUT PROASPAT SAU LA 24-37 GRADE CELSIUS PE STOMACUL GOL
BRUSTURELE SAU LIPANUL ESTE IARBA LUPULUI ALB..
ASTA ÎNSEAMNĂ ÎN COD GETIC- LIP..ANU.L.I SAU Y IN CODURILE GETODACE ȘI PELASGE SE CITEȘTE U...ANU ÎN LIMBA VECHE PELASGĂ PRIMORDIALĂ ÎNSEAMNĂ- LUMINA CARE CURGE ETERN.
DECI ENKI.EA ERA FIUL LUMINII ETERNE !!

Radeswayi Kemodah
RUPETI MARUNT FRUNZA DE BRUSTURE SI LASATIO 15 MIN.IN SPIRT.FACE MINUNI PT.DURERILE OSOASE

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>