duminică, 7 august 2022

Puneti ulei in buric

 


ȘI CEVA FOARTE UTIL DESPRE CLOPOȚEL...
EI BINE, NU ESTE UN PIERCING DE DIAMANT, DAR ESTE CHIAR BINE DE ȘTIUT...

"Știți de ce ar trebui să punem diferite uleiuri în buric?
Buricul nostru (Nabhi) este un dar uimitor oferit nouă de Creatorul nostru. Potrivit științei, prima parte care se formează după concepție este buricul. Odată creat, se atașează de placenta mamei prin cordonul ombilical.
Buricul nostru este cu siguranță un lucru uimitor!
Toate venele noastre sunt conectate la buric, care devine astfel punctul focal al corpului nostru. Buricul este însăși viața!
Pechoti este situat în spatele buricului, care are peste 72.000 de vene. Numărul total de vase de sânge pe care le avem în corp este dublu față de turul Pământului.
👶🏻 Știam că pentru a scădea temperatura bebelușilor punem un tampon de bumbac cu alcool în buric, acum știm că e mai bine cu ulei.
--Aplicarea uleiului de nuric vindecă ochii uscați, vederea slabă, pancreasul, călcâiele și buzele crăpate, menține fața mai deschisă, părul mai sănătos, dureri de genunchi, tremurături, letargie, dureri articulare și pielea uscata
👩🏻 Aplică ulei de neem pe buric pentru a scăpa de coșurile încăpățânate și acnee.
😊 Aplică ulei de migdale pe buric pentru o față strălucitoare.
👄 Aplică ulei de muștar pe buric pentru a scăpa de buzele uscate crăpate. De asemenea, îți va menține intestinele în mișcare pentru a elimina bacteriile dăunătoare, dar pentru a te menține Chiar funcționează ca o ușoară detoxifiere.
👶🏻 Aplică ulei de măsline sau ulei de cocos pentru a-ți îmbunătăți fertilitatea.
☝🏻 Lăsați vata înmuiată în alcool în buric pentru a trata răcelile, gripa și curge nasul. Când bebelușul are dureri de stomac, pune câteva picături direct în buric și masează în jurul buricului câteva minute, durerea se vindecă. Uleiul funcționează în același mod.
🥴 Păstrează un bumbac înmuiat în buric pentru a ameliora durerile și spasmele menstruale.
--Ueiul de susan este folosit pentru toate tipurile de dureri articulare. Se știe și că întărește oasele. Mulți părinți o aplică copiilor lor în fiecare seară înainte de culcare.
🤢Folosește cantități egale de ulei de muștar și ulei de cimbru pentru stomac deranjat, balonare, greață și probleme digestive.
🤧 Utilizarea uleiului fierbinte îmbunătățește circulația sângelui în sistemul nervos și, de asemenea, îmbunătățește sistemul imunitar. Tratează constipația și construiește un sistem digestiv puternic. Alină durerile din articulații.
тери️ Uleiul de cimbru este anti-spasmatic, ajută la relaxarea arterelor și venelor și scade tensiunea arterială și stresul asupra inimii. În plus, poate ajuta la întărirea și tonifierea mușchilor inimii.
вното Ca diuretic, uleiul de cimbru îți poate ajuta organismul să elimine excesul de apă, sare și toxine din organism, beneficiind de greutate, tensiune arterială, digestie și multe altele.
ха️ Uleiul de cimbru este hrănitor, adică poate ajuta la curățarea mucusului din căile respiratorii și plămâni. Uleiul de cimbru este aprobat de Comisia germană E pentru tratamentul bronșitei, tusei convulsive și inflamației tractului respirator superior.
Rețineți că uleiul de cimbru este un compus puternic și nu trebuie aplicat direct pe piele, deoarece poate provoca reacții alergice și iritații. Mai întâi trebuie diluat cu un ulei de rulment (precum uleiul de măsline, uleiul de cocos sau uleiul de migdale).
Uleiul esențial terapeutic 100% pur este ceea ce cauți.
* PENTRU DURERI DE GENUNCHI *
ля Seara înainte de culcare, puneți 3 picături de ulei de ricin pe buric și 1 cm în jurul buricului.
*PENTRU DUREREA DIN organe ȘI PIELE USCATĂ*
Seara înainte de culcare, aplicați 3 picături de ulei de muștar pe buric și aplicați 1,5 cm în jurul buricului.
DE CE SĂ-ȚI umpli CLOPOȚELUL CU ULEI?
Buricul tău poate spune ce vene sunt uscate și prin aplicarea uleiului, acești nervi le deschid...
Puteți păstra o sticlă mică de picătură din uleiul de care aveți nevoie lângă pat și puteți pune câteva picături în buric înainte de culcare. "

Sursa cu care sunt conectat."
de pe net
· ·

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>