VINDECĂ-TE SINGUR! - DE LA ANONIMOUS JEDY
PĂMÂNTUL GALBEN, ARGILA
TRATEAZĂ:
Boli ale aparatului digestiv
Tratamentul de uz intern cu argilă e foarte bun în cazul ulcerului, gastritei, colitei, hemoroizilor, constipaţiei, pancreatitei cronice şi diareei. Argila ajunsă în stomac formează un fel de peliculă care calmează durerile şi favorizează cicatrizarea rănilor gastrice. Se bea un pahar cu apă, în care se pune o linguriţă de argilă. Cura internă se recomandă să se ţină între 10 şi 20 de zile.
Probleme cardiovasculare.
Argila vindecă şi hipertensiunea arterială de origine renală, hipotensiunea şi îmbunătăţeşte circulaţia arterială şi venoasă. Bea timp de 3 săptămâni apă argiloasă foarte tulbure, de 3 ori pe zi.
Detoxificare, stres şi anemie.
Argila detoxifică organismul şi în acelaşi timp furnizează minerale pentru menţinerea tonusului fizic şi psihic (magneziu, crom, cobalt). Anemia e rezolvată prin aportul de fier uşor asimilabil din argilă. E recomandat să bei dimineaţa şi seara câte o cană cu apă în care ai pus o linguriţă de argilă, timp de 21 de zile.
Afecţiuni metabolice.
Şi persoanele care suferă de diabet zaharat de tip II, hiper şi hipotiroidie, noduli tiroidieni, noduli mamari sau spasmofilie pot face un tratament pe bază de argilă. ”Cura internă constă în consumarea a trei pahare cu apă argiloasă tulbure, de 3 ori pe zi, 3 săptămâni”, ne-a spus Mircea Bocan.
Boli renale şi genitale.
Dacă vrei să scapi de infecţii urinare, calculi renali, nisip la rinichi, suferi de insuficienţă renală, tulburări menstruale sau boli ale prostatei, încearcă tratamentul cu argilă. Pentru cura de uz intern se beau două pahare cu apă şi argilă de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, timp de 3 săptămâni.
Plăgi.
Silicatul de aluminiu îi conferă proprietăţi cicatrizante, iar ceilalţi compuşi ai argilei îi dau proprietăţi antitoxice. Prepară o pastă din argilă şi apă, pe care apoi o întinzi pe un tifon. Aplică această cataplasmă pe zona afectată. O poţi face de două-trei ori pe zi. Dacă simţi o stare de disconfort (durere, frig), întrerupe procedura.
Astm.
Pentru a potoli criza, se pun cataplasme de argilă calde pe piept şi pe pântece. Când criza a trecut, se trece la tratamentul general, se fac aplicaţii de comprese reci pe piept, care se scot după cinci minute.
Negi.
Se pune argilă pe negi, iar după 60 de minute se spală zona şi se aplică din nou. Atenţie! A ceste cataplasme nu vindecă negul, ci îl usucă.
Varice.
Se aplică noaptea, pe picioare, cataplasme reci sau calde, cu o grosime de un centimetru şi jumătate. Se lasă 2 ore.
Abcese.
Pune comprese cu argilă pe obrazul cu dintele afectat şi se înlocuieşte din două în două ore.
Acnee, urticarie sau iritaţii ale pielii. Pregăteşte o pastă din trei vârfuri de cuţit de praf de argilă şi apă şi amestecă bine.
( Cand preparati cataplasma de argila, folositi vas de lut si lingura de lemn.
Peste argila puneti otet de mere preparat in casa si mestecati pana se obtine o pasta moale. Pe aceasta o aplicati pe plaga. Elimina chiar si cicatricile.
Peste stratul de argila se poate aplica doar panza sau bumbac. Exclus alte materiale toxice, combinatii plastic.)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu