miercuri, 16 februarie 2022

CURATAREA METALELOR GRELE DIN ORGANISM

 

*CURATAREA METALELOR GRELE DIN ORGANISM*
Acum, mai mult ca oricând, este foarte important să faceți frecvent o curățare cu metale grele. Iată din nou alte recomandări 👇
1. Turmeric
Poate purifica sângele și poate elimina toxinele și metalele grele din organism datorită turmericului. Unele studii științifice recente au scos la iveală că este utilă combinarea piperului negru cu turmericul, pentru o mai mare eficiență. De asemenea, facilitează procesul digestiv.
2. Usturoiul
Datorită conținutului de sulf, usturoiul are capacitatea de a curăța organismul de toxine. Sulful face ca metalele grele precum plumbul și cadmiul să fie solubile în apă. Usturoiul contine si seleniu, care protejeaza organismul de mercur. Din aceste motive, este folosit de mulți ani pentru purificarea sângelui și îmbunătățirea circulației.
3. Lămâie
Ca remediu naturist, este foarte util pentru intarirea sistemului imunitar, datorita numeroaselor sale proprietati benefice.
Puțin suc din acest fruct într-un pahar cu apă poate fi foarte util, mai ales dacă îl bei dimineața. Permite curățarea completă a corpului și ajută la eliminarea metalelor grele.
4. Coriandru
Coriandru este cu adevărat important pentru a contracara prezența în corpul nostru a cadmiului, plumbului și aluminiului.
De asemenea, este util în eliminarea corpului de prezența mercurului, care este periculos chiar și pentru ADN. Cilantro poate fi folosit si cu chlorella, pentru a nu reabsorbi toxinele.
5.Semințele de in
Omega-3 sunt foarte utile în curățarea organismului de metalele grele. Substantele care permit formarea acizilor grasi omega 3 pot fi luate cu seminte de in si ulei de in.
6. Nuci
Nucile contin acizi grasi esentiali pentru a favoriza formarea acizilor grasi omega 3. Tot in acest caz, aportul acestui aliment este important pentru a permite o curatare eficienta a organismului nostru.
7. Legume ecologice
Legumele ecologice, cultivate natural și fără pesticide sau îngrășăminte chimice sunt esențiale. Luate și sub formă de suc, deoarece oferă vitamine și antioxidanți care pot curăța ficatul. Putem consuma, de exemplu, sfecla, varza, telina si castraveti. Ideal pentru îndepărtarea acestor tipuri de elemente.
8. Ghimbir
Ghimbirul poate fi combinat cu turmeric, pentru a spori efectele pozitive ale acestuia din urmă. Această combinație permite o digestie mai ușoară și ajută la curățarea sângelui.
9. Alge marine
Datorită conținutului de algină, algele marine au capacitatea de a absorbi toxinele găsite în intestin și astfel să le poată elimina. Putem folosi wakame, hiziki, arame, nori pentru sushi și kombu care trebuie adăugate în legume.
10: Chlorella
Are capacitatea de a elimina metalele grele, curata toxinele din organism, intareste sistemul imunitar, antioxidant puternic, bogat in surse de proteine, bogat in omega 3, vitamine si minerale.
11. Mușchi irlandez
Previne intoxicația cu radiații, elimină metalele grele din organism, bogate în proprietăți antivirale, ajută la problemele pulmonare.
*Rămâneți curat, rămâneți sănătos.*

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>