miercuri, 1 decembrie 2021

Tratament naturist pentru pietre la fiere

 


👉PIETRE LA FIERE,tratament naturist cu rezultate testate
✔️Chiar daca nu prezinta simptome,multe persoane au calculi biliari(litiaza biliara).Unii sunt extrem de mici,si se elimina natural fara sa-ti dai seama,iar altii mai mari,care sunt mai dificili, ti se poate recomanda operatia,dar sunt si metode naturale ,de a scapa de calculi.
✔️Calculii sunt formati din particule de colesterol,saruri minerale(calciu) si saruri biliare,ei se formeaza inca din ficat(doar aici se produce colesterolul)
✔️Rolul bilei este de descompunere a grasimilor din alimentatie in intestine, stimuland digestia.
✔️Cand calculii biliari s-au format ,fluxul bilei este diminuat si blocat,iar grasimile si proteinele sunt mult mai greu de digerat.
✔️Sunt predispuse la pietre la ficat si bila,persoanele supraponderale, care mananca multe grasimi si bolnavii de diabet.
✔️Dacă ai mese rare, bila va staţiona prea mult în vezică şi aşa creşte riscul formării calculilor. Iar când aceştia sunt eliminaţi odată cu bila, iar unul, mai mare, rămâne blocat pe canalul biliar, se produce o colică biliară, iar tu ai dureri abdominale, greaţă, vărsături şi trebuie să ajungi la medic.

Tratament naturist:
📌Anghinare : 2 cpr de trei ori zi ,in cure de 4 sapt,cu pauza 1 sapt , apoi se poate relua de 3-4 ori pe an.
📌Solutia Farebil, cate 4-5 picaturi de 4 ori pe zi,IN CURE DE 3 SAPT ,cu o sapt pauza,se repeta 3-4 astfel de cure consecutiv.
📌Limba cerbului: 2-3 cani de ceai,dim si seara,pt cei care nu au timp la pranz ,e suficient 2 cani,cura se face DE MINIM 3 LUNI.

Rețeta părintelui Arsenie Boca :

Limba cerbului, cunoscută popular și sub numele de năvalnic, este o varietate de ferigă, al cărei nume științific e Phyllytis scolopendrium. Se va folosi întotdeauna planta verde (frunzele) și nu uscată, pentru că altfel își pierde din proprietăți. O caracteristică a acestei buruieni de leac este aceea că rămâne verde tot anul, așa că poate fi culeasă în orice anotimp. Eficiența cea mai mare o are însă în lunile de vară.

Se mărunțesc frunzele de limba cerbului și se pun, împreună cu coji de portocală, într-un tifon curat, care se leagă. Se pune această „bocceluță” într-un vas și se toarnă deasupra apă fiartă. Se pune un capac și se lasă 5-7 minute, se scot plantele din vas și se bea călduț, cu înghițituri mici. Se va bea acest ceai, timp de 2-3 luni, dimineața și seara. 

Ceaiul de limba cerbului, în timp, zdrobește pietrele de la fiere până le transformă în nisip, care mult mai ușor se elimină.

Deși este în principal folosită pentru problemele biliare, cercetătorii arată că această plantă are acțiune colagogă, favorizând evacuarea bilei în duoden. 

Planta de Limba Cerbului sub forma de infuzie are numeroase aplicatii atat ca uz intern cat si ca uz extern.  Datorita efectului sau astringent, aceasta vindeca bolile pulmonare, degajeaza caile respiratorii, ajuta expectorarea si calmeaza tusea.


Un remediu natural care ajută dizolvarea și eliminarea calculilor biliari de dimensiuni mici este sucul de ridiche neagră. Se beau câte 20 ml de suc de ridiche combinat cu 50 ml suc de morcov la care se adaugă 50 ml apă în fiecare dimineaţă, timp de 1-2 săptămâni.

Unele ceaiuri medicinale au şi ele puterea de a preveni formarea calculilor şi de a ajuta curăţarea bilei. Cele de rostopască şi de păpădie se beau în cure de două săptămâni, înainte de masă. Pentru a preveni formarea calculilor, ţine o dietă bogată în fibre şi săracă în grăsimi şi fă sport cel puţin o jumătate de oră pe zi.
Decoct de păpădie   Ceaiul de păpădie stimulează secreţia biliară şi favorizează eliminarea bilei. Este recomandat un decoct din această plantă. Pune 10 linguriţe de rădăcini într-un litru de apă, fierbe totul şi, când clocoteşte, mai lasă 15 minute la foc mic. Consumă câte o cană, înaintea meselor principale, în cură de 14 zile.

Ceai de rostopască   Terapia cu rostopască ajută la eliminarea calculilor biliari de dimensiuni foarte mici. Prepară o infuzie dintr-o jumătate de linguriţă de plantă, peste care torni o cană de apă clocotită. Lasă 15 minute, apoi strecoară. Consumă 2 linguriţe de ceai din 3 în 3 ore.

Decoct de rădăcină de brusture   Brusturele are proprietatea de a dizolva calculii biliari. Prepară un decoct din rădăcina mărunţită. Pune 2-4 linguri de rădăcină într-un litru de apă, fierbe totul şi, când dă în clocot, mai lasă 15-20 de minute la foc mic. Când se răceşte, strecoară şi îndulceşte după gust. Poţi să bei ceaiul pe parcursul unei zile.

Ceai de flori de creţuşcă   Florile de creţuşcă te ajută să scapi de febră dar şi de durerile pe care ţi le provoacă calculii biliari. Prepară o infuzie din aceste flori. Se obţine dintr-o linguriţă şi jumătate de flori, la 200 ml de apă clocotită. Lasă vasul acoperit 10 minute, strecoară şi bea două căni pe zi, dimineaţa şi seara.   

Ceai de frunze de merişor   Merişorul acţionează ca un dezinfectant asupra organismului. Are şi o acţiune antiinflamatorie. Consumul ceaiului de merişor are un efect important în cazul litiazei biliare, deoarece poate dizolva calculii. Foloseşte frunzele pentru a prepara o infuzie. Pune 2 linguriţe de frunze la o cană cu apă clocotită. Lasă vasul acoperit 10 minute şi serveşte acest ceai de 3 ori pe zi.

Atenţie!!

Remediile cu ceaiuri din plante sunt eficiente doar atunci când este vorba despre calculii biliari foarte mici. În cazul pietrelor de dimensiuni mari, este important să consulţi fitoterapeutul, pentru că există riscul ca eliminarea acestora să blocheze căile biliare.

Recomandările Fares: Ceaiul G pentru fiere şi rinichi, dizolvă pietrele, diuretic, antispastic, antiinflamator Ceaiul Hepatocol previne formarea calculilor, iar Soluţia Farebil ameliorează durerea şi ajută dizolvarea calculilor.

Calculii biliari pot fi eliminaţi pe cale naturală, fără bisturiu.

☘️Cel mai cunoscut şi bun remediu naturist este uleiul de măsline cu suc de lămâie.
Înainte de a-l bea, însă, trebuie să te pregăteşti!
În ziua respectivă nu te atinge de grăsimi, prăjeli, afumături, patiserie, medicamente şi toate acele lucruri care fac rău ficatului.
După ora 14.00 nu trebuie să mai mănânci nimic. Apoi, aprovizionează-te cu sare amară (sulfat de magneziu). Acesta se administrează dizolvat în apă (o lingură la 200 ml), scopul fiind de a dilata, mai întâi, canalul biliar şi a-l pregăti pentru eliminarea pietrelor. Se beau două astfel de pahare la interval de două ore, pe seară. După alte două ore de la ultimul pahar băut, se administrează uleiul cu lămâie (200 ml ulei de măsline amestecat cu 200 ml suc de lămâie, împărţit în două porţii care se beau la interval de o jumătate de oră). În acest timp, stai întins în pat, cu o sticlă de apă caldă lipită de abdomen, pentru a favoriza şi mai mult dilatarea canalelor. Pietrele se vor elimina simplu şi fără durere. Este o adevărată cură de detoxifiere a ficatului.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>