miercuri, 6 octombrie 2021

Apa de sfecla si ceapa coapta

 

Apa de sfecla de Valeriu Popa pentru plamani -bronsita, pneumonie, T.B.C., etc. 


Mod de preparare si folosire

Se prepara apa de sfecla: se iau 2 borcane de 10 litri fiecare, 2 kg de sfecla rosie curatata, se dau pe razatoarea mare dupa care se pun intr-un borcan peste care se toarna apa clocotita pana se umple borcanul.Incepand cu a doua zi se consuma numai acel lichid in loc de apa (1 1/2 – 2 litri/zi).
Cand lichidul este pe sfarsite, pregatim cel de al doilea borcan. Tratamentul nu trebuie intrerupt 3 luni.

Alte remedii de Valeriu Popa

Raguseala, pierderea vocii, infectii ale gingiei

Se pun 10 frunze de dafin intr-o cana cu apa clocotita. Se lasa la racit, dupa care se fac gargara si clatiri ale gurii cu acest preparat. Tratamentul este mai eficient daca este repatat de 3 ori/zi.

Bronsita

O ceapa taiata marunt se fierbe cu 250 ml alcool rafinat, pe foc foarte mic, pana cand spirtul se evapora complet, iar ceapa se ingalbeneste putin. Se adauga: 250 gr zahar, 250 gr miere de albine, 250 gr unt, 250 gr ulei de floarea soarelui. Se fierb pana se obtine un sirop usor legat (aproximativ 800 gr). Se strecoara si ceapa se arunca. Se adauga 30-40 de picaturi de tinctura de propolis cand produsul s-a racit.Se iau 3 lingurite/zi pentru copii si 3 linguri/zi pentru adulti.

CEAPA COAPTA

coaceti ceapa la 100-150grade timp de 15-30 min

mancati dimineata pe stomacul gol si inainte de masa de seara cu 2 ore

ceapa coapta contine sulf si fier si ajuta in

pneumonie  bronsita coagularea sangelui in accident vascular diabet  tensiune  migrena

hemoroizi

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>