miercuri, 24 februarie 2021

Ajutor de primavara


"Omul sufera de lipsa de minerale ale pamantului si aerului. Devitalizarea lui vine din indepartarea de electromagnetismul pamantului.

Pentru recuperarea mineralelor 

sa se faca in fiecare anotimp cure de 21 de zile cu argila autohtona. Eu folosesc argila albastra untuoasa de Raciu AAUR 01, careia i-am masurat proprietatile si pe care am recomandat-o la sute de persoane.

Pentru eficienta maxima, cura cu argila sa fie facuta in paralel cu curatarea colonului.

In fiecare zi a curei se iau 1-2 lingurite de psyllium amestecate intr-o cana cu apa pe stomacul gol si 1/2 lingurita de ulei de ricin. Cei constipati si balonati sa faca clisme cu infuzie din salvie, urzica, musetel, coada soricelului.

Pentru detoxifierea sangelui si limfei 

sa se consume dimineata fructe de sezon, seminte de in macinate, ceai din infuzie de urzica, frunze de leurda, ulei de catina si miere naturala de salcam. Pot fi consumate 10-12 migdale inmuiate peste noapte in apa.

Pentru paraziti 

sa se consume in prima parte a zilei 3 linguri de orez integral (inmuiat in apa cateva ore) care se mesteca pana devine o pasta si sa se bea seara, inante de culcare, o cana de ceai de cimbrisor.

Sa se evite suplimente invelite in plastic, cele sintetice, asa zis naturale. Cei cu boli digestive si de circulatie nu le pot asimila. Sa fie folosita pentru vitaminizare argila, produsele apicole, semintele, extractele din orz verde, spirulina, sucul de aloe verde, extractele si tincturile naturale.

Pentru vitalizarea organismului, anemie, boli de sange, varice, 

sa se consume zilnic, timp de 1 luna un pumn de urzici crude amestecate cu zer de lapte.

Pentru curatarea arterelor 

se consuma dimineata 1 lingura de ulei de nuca, iar seara se inghit doi catei de usturoi striviti si amestecati cu 200 ml de apa calduta.

Pentru calciu 

vor fi folosite plantele cu frunze verzi (nu se fierb niciodata urzica, leurda, spanacul, leusteanul, patrunjelul) seminte de susan, migdale, alge marine si coji de oua de tara rasnite, amestecate cu lamaie si miere naturala.

Primavara se curata ficatul si vezica biliara, care sunt atunci la energie maxima. 

Dimineata se bea o cana de ceai de anghinare si pelin si se sta pe partea dreapta 1/2 ora. Timp de 14 zile se consuma legume preparate la abur sau crude, seminte inmuiate in apa, urda, zer de lapte, legume cu frunze verzi.

Pentru probleme ale bilei 

se ia pe stomacul gol 1 lingura de ulei de masline extravirgin, timp de 1 luna."

Sursa: Gabriel Socaciu  

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>