marți, 17 noiembrie 2020

OMBILICUL este "BUTONUL" VIEȚII

"BUTONUL" VIEȚII "


Buricul este zona prin care captati puternic orice - pozitiv si negativ !
Daca mergeti in zone negative sau la intalniri negative protejati va buricul cu mana sau o banda protectore, fie si o foaie de hartie......

ULEIURI ESENȚIALE - Aplicații în buric. 

Știți de ce să puneți diferite uleiuri în buric? Buricul nostru (Nabhi) este un cadou uimitor pe care ni l-a oferit Creatorul nostru. Conform științei, prima parte creată după concepție este buricul. După ce este creată, se alătură placentei mamei prin cordonul ombilical. 
Buricul nostru este cu siguranță un lucru uimitor! Venele noastre sunt conectate la buricul nostru, ceea ce îl face punctul focal al corpului nostru. 
Butonul buricului este însăși viața! 
 „Pechoti” se află în spatele ombilicului, care are peste 72.000 de vene. 
Cantitatea totală de vase de sânge pe care le avem în corpul nostru este egală cu circumferința pământului. 

Puneam un tampon de bumbac cu alcool în buric, acum știm că cu ulei, este mai bine. 
Aplicarea uleiului în ombilic vindecă uscăciunea ochilor, vederea slabă, pancreasul, ciocurile, păstrează fața strălucitoare, părul mai sănătos, pentru dureri la genunchi, frisoane, letargie, dureri în articulații și piele uscată . . 

Aplicați uleiul de Neem pe burtă - scăpați de cosuri încăpățânate și acnee . 
Aplicați ulei de migdale în burtă - pentru a ajuta la obținerea unei fețe strălucitoare . 
Aplicați ulei de muștar pe burtă - pentru a scăpa de buzele uscate sau crăpatete. Vă va menține intestinele în mișcare pentru a elimina bacteriile dăunătoare, dar va păstra pe cele bune. De fapt funcționează ca o detoxificare ușoară. . 
Aplicați ulei de măsline sau ulei de nucă de cocos - pentru a vă îmbunătăți fertilitatea 
Păstrați alcoolul pe burtă - pentru a vindeca răceala, gripa și curgerea nasului. 
Când un bebeluș are dureri de stomac, punem câteva picături direct în ombilic și facem masaj în jurul ombilicului câteva minute, durerea este vindecată. Uleiul funcționează la fel. 
Țineți un tampon de bumbac îmbibat cu brandy pe burtă - pentru a ușura durerile menstruale și crampele 
Uleiul de susan este utilizat pentru toate tipurile de dureri articulare. Este cunoscut și pentru întărirea oaselor. 
Usturime, disconfort sau miros neplacut Dilueaza in ulei de cocos cateva picaturi de tea tree si lavanda si maseaza local 
Constipatie Poate fi ameliorata cu un aport suficient de lichide si fibre, miscare si alimentatie cat mai curata (fara alimente procesate, zahar, faina). Sunt mai multe studii care au aratat ca feniculul ajuta foarte mult in aceasta afectiune. 
Afectiuni ale pielii Deoarece buricul este conectat cu ficatul si bila responsabile de detox, aplicand uleiuri specifice in buric, ajutam si la curatarea pielii. 
Anxietate sau nervozitate Utilizeaza lavanda, cedru sau vetiver si bucura-te de un masaj relaxant! 
Utilizați o cantitate egală de ulei de muștar și ulei de ghimbir pentru probleme stomacale, balonare, greață și probleme digestive. 
Utilizarea untului topit (cald) îmbunătățește fluxul de sânge către sistemul nervos și îmbunătățește, de asemenea, sistemul de imunitate. Vindecă constipația și construiește un sistem digestiv puternic. Amelioreaza  dureri articulare. 
Uleiul de cimbru este anti-spasmodic, ajută la relaxarea tensiunii arteriale și scade tensiunea arterială și stresul inimii. Vă vor ajuta și mușchii inimii Ca diuretic, uleiul de cimbru poate ajuta organismul să elimine excesul de apă, să ajute la greutate ideala, tensiunea arterială, digestie și multe altele. Uleiul de cimbru este un expectorant, ceea ce înseamnă că poate ajuta la eliminarea mucusului din căile respiratorii și plămâni. Uleiul de cimbru este aprobat de Comisia Germană și în tratamentul bronșitei, tusei convulsive și inflamației respiratorii superioare. Amintiți-vă că uleiul de cimbru este un compus puternic și nu trebuie utilizat direct pe pielea dvs., deoarece acest lucru poate provoca sensibilizare și iritare. 
Acesta trebuie diluat cu un ulei purtător (cum ar fi uleiul de măsline, uleiul de nucă de cocos sau uleiul de migdale) (Thymus Vulgaris) Uleiul esențial 100% este cel mai bun terapeutic, este ceea ce căutați. 
* PENTRU DURERILE DE GENUNCHI * Inainte de culcare, puneți 3 picături de ricin în ombilic și răspândiți-l 1 centimetru și jumătate în jurul buricului. 
* PENTRU TREMURĂTURI ȘI LETARGIE, DURERI ARTICULARE ȘI PIELE USCATĂ Inainte de culcare, puneți 3 picături de ulei de muștar în buric și răspândiți-l 1 centimetru și jumătate în jurul buricului. 



 DE CE PUNEȚI ULEI ȘI ÎN BUTONUL BURICULUI?   Ombilicul tău are capacitatea de-a detecta ce vene s-au uscat sau care numai functionează corect, și punând ulei, acei nervi se deschid și așa are loc regenerarea și vindecarea. Atenție uleiurile să fie naturale, nu sintetice, că altfel există pericol de intoxicare. Puteți păstra o sticlă mică de picurare cu uleiul necesar lângă pat și puteți pune câteva picături în buric înainte de culcare. 

😴 Puteți folosi orice ulei ați avea, cu condiția să fie 100% natural și să te informezi daca are nevoie de un alt ulei purtător. Unele uleiuri pot provoca iritații sau arsură. 
Folositi-vă logica și rătiunea, ați prefera un pumn de medicamente sintetice cu multiple efecte nocive corpului, sau 2/3 picături de ulei 100%natural turnat în buric în momentele de relaxare ? PS: Acest articol nu se adresează scepticilor cu credințe învechite și idei fixe negative. 

Alte idei utile despre folosirea uleiurilor esentiale : 
https://paramedicina-auras.blogspot.com/2020/10/beneficii-si-utilizari-ale-uleiurilor.html

Cum utilizam uleiurile esentiale in buric? 
1) intotdeauna diluate! Pielea este subtire, si nu vrem iritatii 
2) curata gentil acest magnet de scame cu un betisor de urechi, fara sa apesi prea tare 
3) nu face aceasta procedura imediat dupa ce ai mancat 
4) nu face aceasta procedura daca esti insarcinata"

Multumiri Luna Agape


Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>