marți, 20 octombrie 2020

Otrava din alimente si ambalaje

SUNTEM OTRĂVIȚI ÎN FIECARE ZI CU BISFENOL (BPA) ȘI GLUTAMAT DE MONOSODIU

Conform unui studiu recent, publicat de Centrul Naţional pentru Informaţii Biotehnologice din Statele Unite, specia umană actuală este otrăvită în mod sistematic cu substanțe chimice, printre care se află bisfenol A (BPA) existent în mase plastice. Bisfenol A este un produs chimic toxic, ce se utilizează ca stabilizator al plasticului, care este folosit la ambalaje pentru produsele alimentare, recipiente pentru ape minerale și băuturi pe care le consumă populația. Peste 3,8 milioane de tone de BPA sunt produse anual la nivel mondial, dintre care 1,15 milioane în Uniunea Europeană. Oamenii de știință au stabilit, că bisfenol A perturbă sistemul endocrin, afectează grav acuitatea vizuală, produce infertilitate, alergii, creste riscul de infarct miocardic și cauzează probleme de respirație. Totodată, bisfenol A ce se localizează la nivelul creierului, bulversează funcțiile cerebrale ale omului și ale animalelor terestre.

Un pericol aparte pentru sănătatea umană este prezent în medicamente ambalate în folii de plastic, îndeosebi soluțiile oftalmice din recipiente din plastic, care facilitează trecerea toxinei bisfenol A direct în sângele omului.

Medicamentele ambalate în plastic favorizează trecerea substanței chimice bisfenol A în corpul bolnavului, cu urmări catastrofale pentru sănătatea umană.

Zilnic sunt produse mii de tone de deșeuri din mase plastice, care sunt depozitate pe sol, în ape curgătoare, în mări și oceane, poluând planeta Pământ cu bisfenol A și alte substanțe chimice toxice, cu efecte cancerigene. Aerul pe care îl respirăm este încărcat cu gaze otrăvitoare, emanate din deșeuri de mase plastice răspândite pe toate meridianele Pământului, ce ne îmbolnăvesc și ne scurtează viața.

Munți de deșeuri din materiale plastice se adună zilnic pe sol, în apele de suprafață și în cele subterane, otrăvind mediul ambiant.

JURNAL PARANORMAL a atras atenția încă din anul 2016 asupra acestui pericol, care planează asupra pământenilor. A se vedea articolul intitulat: MASELE PLASTICE – OTRAVA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE.

Pe de altă parte, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis un avertisment dur asupra folosirii unei substanțe chimice deosebit de periculoase pentru sănătatea omului, glutamat de monosodiu (E 621), existent în produse alimentare pe care le consumă zilnic populația. Această substanță chimică toxică provoacă un comportament agresiv și antisocial al speciei umane, produce obezitate morbidă și boli asociate supraponderabilității, provoacă dependență ca orice drog.

O parte din produsele alimentare, la care oamenii de afaceri adaugă glutamat de monosodiu ca să pară mai apetisante, otrăvindu-ne zilnic.

Glutamatul de monosodiu (E 621) cauzează dureri de cap, greață, amețeală, astm, respirație dificilă, scade puterea de concentrare, produce oscilații ale tensiunii arteriale, modifică ritmul cardiac și are efecte dezastruoase asupra neuronilor declanșând maladiile Huntington, Alzheimer, Parkinson, sindromul ADHD. (Sursa: dcnews.ro).

Din rațiuni financiare guvernele evită să facă publică legătura între conflictele armate și tulburările populare violente, ce se răspândesc cu repeziciune pe Terra, și glutamat de monosodiu (E 621) adăugat în alimente pe care le consumă omenirea. Revolte populare sângeroase se intensifică în Chile, în Bolivia, în Egipt, în Spania, în Orientul Mijlociu, etc., fără incriminarea acestor substanțe chimice nocive, care provoacă un comportament agresiv și antisocial al speciei umane.

Acest articol nu este scris pentru persoanele care preferă să bage capul în nisip, ca să nu le fie tulburat somnul ancestral. Platon a spus, că neimplicarea cetățenilor în politică se răzbună prin faptul că ajungem să ne supunem deciziilor luate de alți cetățeni, care ne sunt inferiori din punct de vedere mintal. Prin nepăsarea noastră, omenirea se îndreptă către marginea prăpastiei, târând în urma sa și alte specii biologice terestre. În zadar nutrim speranța, că vom părăsi Pământul și vom ocupa o altă planetă, pe care să o distrugem după obiceiul nostru ancestral. Rase extraterestre evoluate sunt cu ochii pe noi. Ne vor distruge fără milă dacă intenționăm să părăsim Terra. A se vedea și articolul din JURNAL PARANORMAL, intitulat FIZICIANUL JOHN BRANDENBURG: CIVILIZAȚIA DE TIP UMANOID DE PE MARTE A FOST DISTRUSĂ ÎN URMA UNUI ATAC NUCLEAR! Nu ne rămâne altă variantă de supraviețuire, decât să părăsim suprafața terestră și să coborâm în adâncul Pământului, alături de cârtițe și șobolani. Am mai beneficiat” de atenția unor rase extraterestre în acest sens și nu am reținut lecția cum se cuvine. A se citi articolul SECRETE GUVERNAMENTALE: ORAȘE SUBTERANE PENTRU ZECI DE MII DE LOCUITORI.

Prin acțiunile sale nesăbuite, omul a declanșat genocidul asupra pământenilor și a altor specii biologice terestre. Dar mai există o cale pentru oprirea acestui deznodământ fatal: să ne luăm soarta în propriile noastre mâini și să ne implicam în luarea deciziilor în privința mediului ambiant, care întreține viața tuturor organismelor vii pe Pământ.

 


Citiți JURNAL PARANORMAL, care vă informează corect asupra vieții terestre.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>