duminică, 14 iunie 2015

Rozmarin contra radiatiilorIn zilele noastre, telefonul mobil este folosit cu regularitate, atat de cei mari cat si de cei mici. Utilizarea telefoanelor mobile are avantajele sale, dar ne supune si unui anumit risc, datorita impactului negativ pe care il au campurile electromagnetice asupra noastra. Aceste efecte negative sunt reprezentate de tulburari de concentrare, de dureri de cap, de oboseala cronica si de o multime de alte tulburari pe care le-am prezentat anterior –  (aici – click). Cunoscand acestea, probabil, este un moment foarte bun sa aflam cum ne putem proteja impotriva campurilor electromagnetice. Tot ceea ce avem nevoie pentru a ne proteja este rozmarinul.
Cea mai importanta problema in aceasta poveste este faptul ca in cazul celor mici, luand in considerare configuratia craniului lor, exista o penetrare mult mai profunda a radiatiilor emise de telefoanele mobile, acestea putand cauza probleme mult mai mari in cazul lor. Unii experti sugereaza ca radiatiile telefonului mobil sunt mai periculoase decat fumatul.
Probleme cauzate de radiatiile telefonului mobil
• Tulburari ale somnului
• Depresie
• Nervozitate
• Disconfort
• Oboseala cronica
• Dureri de cap
• Palpitatii cardiace
Protejeaza-te impotriva radiatiilor cu ajutorul rozmarinului!
Rozmarinul si uleiurile esentiale pe care le contine sunt considerate ca fiind una dintre cele mai puternice metode naturale pe care le putem folosi pentru a ne proteja impotriva radiatiilor electromagnetice. Rozmarinul detine puternice proprietati antioxidante, acestea fiind foarte eficiente impotriva radiatiilor emise de telefoanele mobile si de alte campuri electromagnetice. Un studiu a demonstrat ca acidul rozmarinic ofera o protectie de 3.34 ori mai mare decat orice alt compus care a fost examinat in micronucleu.
Cum poti utiliza rozmarinul pentru a te proteja impotriva radiatiilor?
Vei avea nevoie de doua ingrediente. Aceste doua ingrediente sunt apa si 2-3 lingurite de rozmarin tocat fin. Procedura de preparare este foarte simpla. Se pune rozmarinul tocat intr-o cana de apa clocotita si se acopera cu o farfurioara. Dupa 10 minute ceaiul poate fi consumat.
Dincolo de proprietatea sa de a ne proteja organismul impotriva radiatiilor, ceaiul de rozmarin este un eficient stimulent al circulatiei cerebrale si periferice, imbunatateste memoria, creste capacitatea de concentrare, creste tonusul psihic, adaptogen (antistress), tonic digestiv, coleretic si colagog, hipocolesterolemiant, antispastic, diuretic, antireumatic, antihipertensiv, antiseptic respirator si intestinal, antioxidant si antitumoral.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>