duminică, 2 noiembrie 2014

Blushwood contra cancerului


Un extract derivat din fructul arborelui “blushwood” ucide tumorile canceroase


Un studiu început acum opt ani, realizat de Institutul de Cercetari Medicale din Queensland demonstrează ca un extract de fructe de padure din copacul “Blushwood” poate ucide tumori de diferite tipuri (cu excepția metastazelor) in patru ore.
Oamenii de stiinta au reusit sa distruga tumorile canceroase prin utilizarea unui medicament experimental derivat din semințele unui fruct gasit in nordul pădurilor tropicale din Queensland.
Medicamentul, numit EBC-46, a fost produs prin extragerea unui compus din boabele/semintele fructelor copacului blushwood, o plantă găsită doar în anumite zone ale Atherton Tablelands.
“O singură injecție de preparat direct în tipurile de melanom, precum și în cazurile de cancer de cap, gat si de colon la animale, a distrus pe termen lung tumori în mai mult de 70% din cazuri”,a spus autorul principal al studiului, Dr.Glen Boyle.
“In studiile preclinice l-am injectat în modelele noastre și în cinci minute, veți vedea o purpling pe zona care arata ca o vânătaie” a spus Boyle, de la Berghofer Institutul de Cercetari Medicale QIMR.
“Aproximativ 24 de ore mai târziu,zona tumorii devine neagra iar citeva zile mai târziu, veți vedea o crustă, iar în jur de circa 1.5 săptămâni,crusta cade, lasand pielea curata,cu nici o tumoare acolo. Viteza,cu siguranță m-a surprins. “
Cercetatorii cred ca medicamentul declanșează un răspuns celular care taie alimentarea cu sange a tumorii.
“De aceea vedem o situație asemănătoare vânătăilor formate în tumora”, a spus Boyle.
“Acest lucru pare să ducă la o activare a sistemului imunitar propriu al organismului, care apoi, vine și curăță mizeria.”
“In cele mai multe cazuri, tratamentul cu o singură injecție a cauzat moartea celulelor canceroase intr-un interval de patru ore”, spune Boyle.
“Compusul acționează în principal în trei moduri: ucide în mod direct celulele, declanșează un răspuns celular care taie alimentarea cu sange a tumorii, și de asemenea, activeaza sistemul imunitar al organismului pentru a curăța resturile “, adaugă el.
Acest extract a fost folosit de către medicii veterinari în aproximativ 300 de cazuri de cancer la animalele de companie, inclusiv câini, pisici și cai.
“Nu a existat nicio dovada insa,ca EBC-46 ar fi eficient pentru a trata cancerul care s-au raspandit in alte parti ale corpului, cunoscut sub numele de cancer metastazat”, a spus Boyle.
………..
“Aprobarea a fost facuta recent pentru prima faza privind studiile clinice pe om, dar chiar dacă s-au dovedit de succes, e puțin probabil ca ar înlocui un tratament de chimioterapie conventional”, a spus Boyle.
“Chimioterapia este încă folosita pentru că este foarte eficienta pentru o mulțime de oameni”, a spus el. “Dar EBC-46 ar putea fi, probabil,utila persoanelor care, pentru un motiv oarecare, chimioterapia nu funcționează sau pentru pacienții vârstnici al căror organism nu poate susține o altă rundă de tratament de chimioterapie.”
Studiul preclinic a fost finantat de QIMR Berghofer și Consiliul National de Sanatate si Cercetare Medicala iar rezultatele au fost publicate în jurnalul “PLoS One”.

(Sursa:http://www.theguardian.com/society/2014/oct/08/cancer-tumours-destroyed-by-berry-queensland-rainforest)

Un comentariu:

Unknown spunea...

Buna ziua...cum pot procura medicamentul?

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>