joi, 1 ianuarie 2009

SUGESTII PUTERNICE pentru DESAVARSIRE

LA MULTI ANI !

Va urez un an 2009 plin de bucurii, abundenta, fericire, sanatate, reusite si vise implinite !

Ca dar pentru 2009 prezint un extras din site referitor la activarea nivelelor succesive ale ADN ului uman:

Prin experienta terapeutica oferita mie de Divinitate, pot confirma activarile .

Daca traiti experienta acceptarii neconditionate(de preferat sa simtiti chiar iubirea neconditionata) declansati armonia corpului emotional,benefic si întaritor,o rezonanta inter-celulara foarte coerenta care consolideaza ADN-ul, conlucrând pentru revitalizarea lui pe niveluri succesive (pânã când vom putea reactiva toate cele 12 niveluri ale AND-ului eteric-putem folosi chiar numele lor ancestrale pt cã ele au puterea de consolidare- de exemplu :

ADN-ul are 12 nivele. Fiecare nivel are 2 elemente, cele pe care le puteti vedea în patru dimensiuni (dubla spirala) si pe care noi le vom numi nivelul de la baza. Cu toate ca baza (cel mai de jos) si vârful (cel mai de sus) nu au însemnatate din punct de vedere interdimensional, ne vom folosi de aceasta conventie, pentru a va face o idee despre locul unde se afla. Este la baza. Despre cele doua elemente ale acestui nivelul vom spune ca sunt laturile scaritei, conectate printr-o chimie de care sunteti constienti, care leaga cele 2 elemente si creeaza legaturile. Peste acest nivel, mai sunt 11. Deci, sunt 12 nivele cu 24 de elemente. Fiecare nivel, chiar si cele interdimensionale, au doua laturi. Ele sunt echilibrate foarte asemanator celor pe care le puteti vedea. Cele 12 nivele ale ADN-ului sunt grupate în 4 grupuri a câte trei nivele fiecare. Al treilea nivel din fiecare grup reprezinta catalizatorul primelor doua nivele din grupul respectiv.

În ADN sunt nivele care sunt active si nivele care asteapta sa fie activate. Sunt nivele care sunt doar informationale si stabilesc o etapa. Sunt de asemenea nivele care reprezinta doar "potential înmagazinat" precum bateriile care asteapta sa fie folosite. Sunt unele care chiar comunica. O parte a divinitatii voastre este cuprinsa în ceea ce voi numiti ADN. Si acesta este adevarul.

Sfatuiesc pe orice dintre noi sa rosteasca mantrele de activare minim 12 minute zilnic, sau sa le vizualizeze in energie vibranta alb aurie, litera cu litera, curgand ca un fluviu continuu, incepand cu primul grup de 3 nivele, si sa avem vesti minunate !

GRUPUL 1 – GRUPUL DE BAZA
(Cuprinde elementele fricii, valorii de sine si este important pentru evolutia voastra în ansamblu)

Keter Etz Chayim – înseamna "Copacul vietii" si este Genomul Uman

Torah E'ser Sphirot – înseamna "Planul Divinitatii" sau "Planul Legii" si reprezinta echilibrul

Netzach Merkava Eliyahu – este nivelul ascensiunii, nivelului ghizilor spirituali si reprezinta întelepciunea maestrului


Descrierea pe larg a celor 12 nivele ale ADN-ului


Nivelul 1
Este genomul uman, stratul de ADN pe care îl puteti vedea si care reprezinta matricea biologica a Fiintei Umane. Expune toate procesele chimice 4D implicate în energia voastra vitala. Aici se afla toate misterele. Genomul Uman este foarte interesant. Stiinta voastra se poate întreba: "De ce sunt atât de multe în ADN-ul vostru care nu au nici un rol?" Ei se uita la gene si la succesiunea partilor. Ei se uita la aproximativ trei miliarde de elemente si parti! Aceasta este doar un singur nivel. Iar ei se mira ca acest nivel al ADN-ului contine atât de multe care par sa nu faca nimic!

Acum, dati-mi voie sa va întreb înainte de a trece la urmatoarea idee: Când ati vazut voi un proces din evolutia Umana care sa creeze un sistem în care sa fie multe nimicuri? Raspunsul este: Niciodata. Natura nu lucreaza în acest fel. Biologia este foarte eficienta, daca ati observat. Asadar, va vom spune ceva ce nu am mai spus înainte: În aceasta masa, care de multe ori e numita ADN-ul inutil, exista un tipar. Are legatura cu comunicarea cu nivelul 6… nivelul magic.

Nivelul 2
Al doilea nivel este un nivel interdimensional pe care îl simtiti cu totii. Este dificil de explicat aceasta, dar acest nivel are un nume si o culoare specifica, circula în interiorul si în afara dimensiunii a patra. Da, este interdimensional, dar are caracteristici care interfereaza cu ADN-ul vostru 4 D. Voi puteti descrie acest nivel ca intuitie… un nivel care este totodata responsabil pentru frica, bucurie si iubire si reactiile pe care aceste emotii le poarta spre nivelul de la baza. Este interdimensional si atinge nivelul 4D pe care îl puteti vedea si care se numeste genomul Uman.

Este nivelul care trebuie rescris odata cu statutul de ascensiune. Este nivelul viitorului si trecutului vostru. Este nivelul care este pregatit pentru a fi rescris si chiar reproiectat si reactivat. Al doilea nivel tine mult de emotii. Este interdimensional, dar voi îl întelegeti, deoarece acesta este locul unde voi "simtiti". Câteodata este sentimentul de furie sau îngrijorare si câteodata este sentimentul de iubire. Câteodata este experienta iubirii de Dumnezeu. Este nivelul emotiei. Va rugam sa va gânditi, emotiile afecteaza reactiile chimice? Raspunsul este un evident da. Îngrijorarea, iubirea, furia si drama vor afecta în mod drastic biologia voastra. Deci al doilea nivel este nivelul cheie pentru echilibru.

Nivelul 3
Nivelul trei este catalizatorul pentru primul si al doilea nivel. Este ceea ce noi numim nivelul ascensiunii. Este cel care este cel mai aproape de Spirit. Nivelul ascensiunii este de asemenea asociat cu o parte a corpului. Glanda Pineala reprezinta comunicarea cu nivelul ascensiunii (nivelul trei) al ADN-ului. Ce se întâmpla cu nivelul al treilea? Prin comunicarea pineala se modifica primul nivel (nivelul biologic) si nivelul al doilea (nivelul emotional). Când începeti sa conectati pinealul si elementele comunicarii acestuia cu al treilea nivel, acea parte care era inactiva va fi reactivata, iar glanda pineala va începe din nou sa creasca.

Haideti sa le trezim pe cele deja descrise prin iubire,armonie,echilibru !
Incerc si eu si fiecare din cuvintele acestui site va vorbesc astfel !

Nu mai trebuie sa vedem viata ca pe o povara, care aduce imbatranire ,boala si moarte -

Noi suntem viata ! in toate planurile si toate dimensiunile ! - Ati obosit oare sa traiti ?

Hai sa ne bucuram impreuna de iubire, frumusete, muzica, fericire, culori, arome, armonie divina, pace, compasiune, geometrie divina, numere si extaz !

Voi incerca sa creez pentru noi,pas cu pas,prin completari si actualizari treptate, starea de armonie si multumire interioara care sa va atraga langa mine, sa fim toti o mare familie,cei fericiti,care invata fericirea lor si a tuturor.

Vom pune impreuna in slujba fericirii noastre toate metodele de initiere, de terapie, de incantarea sufletului prin lucru cu ingerii si arhanghelii, de multumire pentru Tatal Ceresc si Mama Natura care ne sustine mereu !

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>