vineri, 28 noiembrie 2008

VESTI NOI pentru BOLNAVI de CANCER

UN MEDICAMENT NOU si o REUSITA ROMANEASCA

Lucrand in cazuri grave apreciez foarte mult aportul pentru energizare si vindecare al medicamentelor naturiste, si doresc sa semnalez un nou produs, care este si o reusita romaneasca.
Un român a descoperit un medicament care vindecă bolile de inimă şi cancerul
Miraculosul preparat al inginerului Victor Bogdan este un supliment nutritiv apiterapic preparat prin combinarea ştiinţifică a componentelor din mierea de albine. Compoziţia chimică şi biologică a preparatului Apisan Forte se bazează pe cercetări de laborator şi pe studii clinice efectuate cu produse apicole în România şi în lume, la care se adaugă experienţa lui Victor Bogdan. Acesta şi-a brevetat invenţia la O.S.I.M. în anul 2006.
La Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, care a avut loc în aprilie 2008, Victor Bogdan a primit medalia de aur şi felicitările juriului pentru Apisan Forte, considerat cea mai bună invenţie la categoria sa.
Victor Bogdan a fost prezent la Salonul Internaţional de Invenţii, Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologii Noi - Inventika 2008, care a avut loc la Romexpo.

Cazuri vindecate prin intermediul tratamentului
La începutul acestui an, Victor Bogdan a primit o scrisoare de mulţumire de la una dintre pacientele sale. Doctorii îi depistaseră în ianuarie 2007 un nodul cancerigen la sân şi multiple formaţiuni tumorale în stadiul de metastază, la ficat. Pacienta
s-a vindecat într-un an, urmând tratamentul indicat de Victor Bogdan, cu Apisan Forte, şi un regim alimentar strict.
O altă pacientă, Elena Bălănean s-a vindecat de cancer renal. Doctorii de la Spitalul de Oncologie din Cluj îi spuseseră Elenei Bălănean că mai are doar şase săptămâni de viaţă deoarece avea rinichiul stâng extirpat, iar la cel drept i se depistase o tumoră cancerigenă. Pacienta s-a vindecat după trei ani de la începerea tratamentului recomandat de Bogdan Victor.

Mierea si produsul mai sus mentionat au efecte miraculoase si in boli grave de inima

Un comentariu:

Andante spunea...

As vrea sa te intreb ceva: sa zicem ca exista un pacient care are cancer de piele. Cancerul de piele apare din lipsa credintei in Dumnezeu. Da? Daca acest pacient face tratmentul cu acest medicament, cum ramane cu atitudinea lui fata de Dumnezeu? acest medicament ii schimba si atitudinea in fata vietii si a lui Dumnezeu? e ceva ce nu inteleg aici...

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>