sâmbătă, 19 septembrie 2020

sâmbătă, 12 septembrie 2020

Plămânul este un organ respirator...de viață.

 "Bolile plămânilor nu se rezolvă cu antibiotice și pilule. Plămânul este un organ respirator...de viață.

Tristețile, frustrările, toate trăirile înăbușite îl îmbolnăvesc.
Plămânii sunt ferestre către lume, ei trebuie să respire viața, relații, contacte.
Oamenii triști și supărați își văduvesc aceste organe ale vieții prin blocaje și stagnări de energie. Nu degeaba, despre bolnavii de plămâni se spune că suferă de oftică, că sunt ofticoși.
Bolile plămânilor se formează din copilarie, din pântecele mamei, din supărările și tristețile părinților, bunicilor și ale altor rude apropiate. Sunt transmise în câmpurile energetice ale copiilor, care devin apoi adolescenți cu probleme și oameni maturi bolnavi prin necunoaștere și neștiință.
Cea mai puternică formă de vindecare pentru un om cu plămânii slabi, îmbolnăviți este respiratia.
Omul bolnav de plămâni trebuie să respire profund. De două ori pe zi, in locuri cu aer care permite respirația, persoana afectată trebuie să tragă aer in piept vreme de câteva minute, de la nivelul diafragmei, prin ridicare pe vârfuri.
Respirația trebuie să meargă mână în mână cu acceptarea cursului vietii. "Accept ce mi se întâmplă și mă las purtat de energia vieții, nu ma impotrivesc in fata energiei divine" poate fi o formula repetată timp de mai multe ori pe zi.
In afara acestor metode, omul bolnav de plămâni trebuie sa-și curețe periodic colonul, întrucât organele de respirație sunt legate de sănătatea colonului gros.
Acesta este înfundat de alimente devitalizate și de lucrurile pe care plamanii nu le-au digerat, ca și stare afectivă.
Alte lucruri pe care trebuie să le facă un bolnav de plămâni, sau un om care răcește des si are probleme frecvente cu sinusurile:
-să evite lactatele și zahărul, producătoare de mucus
-să-și maseze, prin presopunctură, marginile nasului.
-să mențină nasul curat, întrucât acesta este gura plamanilor, orificiul prin care acesta respiră.
-dacă zona locuită este poluată, o dată pe săptămâna este bine ca persoana în cauză să se deplaseze intr-o zonă curată, de deal sau munte, pentru curățarea plămânilor. Nu întămplător spitalele erau făcute înainte în zone curate.
Cei ce locuiesc în orașe este bine să respire profund in zone de parc, sau in perioade de după ploaie, când aerul este mai curat.
Alte recomandări:
- automasaj prin reflexoterapie, sau apelarea la un reflexolog compatibil energetic.
- detoxifieri repetate prin posturi și practici spirituale, rugăciuni și căință.
- consumarea unor alimente care întăresc plămânii, cum sunt cruciferele (varza, conopida, broccoli) ridichea neagra, nucile si migdalele, măceșele etc.
- frecatul zilnic al palmelor și așezarea lor in zona omoplaților și a pieptului, pentru transmiterea de energie.
- în cazuri extreme, sculatul între orele 3-5 dimineata, cand energia plamanilor este maximă și masarea zonelor reflexogene ale plămânilor, urmate de exerciții profunde de respiratie.
Cine nu știe aceste zone își poate încălzi palmele și le poate ține în zona organelor pentru energizare.
Program special de alimentatie (stabilit de un terapeut, sau de persoana in cauză, care are cunoștințe sau discernământ)
Acest regim, de curățare, trebuie să conțină multe sucuri și supe de legume, fructe si seminte inmuiate in apa, argilă, produse apicole, măceșe, cătină și fructe de pădure, ceaiuri depurative.

Sursa: Gabriel Socaciu

marți, 8 septembrie 2020

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>