luni, 17 aprilie 2017

Cum sa scapi rapid de grasimea in exces


Sucul care te ajută sa scapi rapid de burta Cum să-l prepari acasă?

Suc verde pentru slabit

Un suc pe care îl poţi face acasă te ajută să scapi de burtă dacă îl consumi cinci zile la rând, seara înainte de culcare. Se prepară foarte simplu!
Pătrunjelul este unul dintre ingredientele acestui suc care are proprietatea de a favoriza detoxifierea corpului şi de a stimula arderea grăsimilor. Potrivit specialiştilor, trebuie să consumi acest sub 5 seri la rând, înainte de culcare, pentru a reduce grăsimea din zona abdominală.

Grăsimea de pe abdomen este foarte periculoasă pentru sănătate, însă este şi cea mai greu de dat jos, după cum probabil că ai constatat deja. Exerciţiile fizice regulate care vizează abdomenul, alimentaţia echilibrată, ceaiurile medicinale care previn balonarea, dar şi sucurile proaspăt stoarse constituie cele mai bune soluţii pentru a avea un abdomen plat şi tonifiat. De asemenea, cu cât vei lucra mai intens muşchii abdominali, cu atât vei constata că abdomenul nu se va umfla atât de tare când eşti balonată şi în timp se va reduce excesul de grăsime.

Grăsimea de pe abdomen este mai periculoasă decât cea de pe umeri, şolduri ori coapse, susţin specialiştii, şi asta pentru că este foarte activă din punct de vedere metabolic şi se aşază mai uşor pe vase, îngustându-le. Studiile au demonstrat că acumularea grăsimii predominant în regiunea abdominală reprezintă un risc mare pentru afecţiuni precum hipertensiunea arterială, diabet sau boli cardiovasculare, acestea din urmă afectând peste jumătate din populaţia României.

De asemenea, s-au găsit dovezi care indică o legătură între grăsimea viscerală şi riscul de demenţă. Un studiu a descoperit că riscul apariţiei demenţei este de 2,3 mai mare la persoanele de 40 de ani, cu o cantitate mai mare de grăsime abdominală şi de 3,6 ori mai mare la persoanele supraponderale, cu foarte multă grăsime abdominală.
Cantitatea de grăsimea abdominală favorizează apariţia demenţei, chiar şi la persoanele cu o greutate normală, indică studiul.

Potrivit Prof. Dr. Nicolae Hâncu, Preşedintele Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie, Boli metabolice, "dimensiunea taliei unei femei nu trebuie să depăşească 80 cm, iar la bărbaţi 94 cm. Când talia se măreşte, se acumulează grăsime în interiorul abdomenului, grăsime care este toxică". Chiar dacă greutatea este normală, iar dimensiunea taliei este mare, această reprezintă un semnal de alarmă.


Sucul care te ajută să scapi de burtă. Cum să-l prepari acasă?


Pentru a obţine acest suc cu puteri miraculoase ai nevoie de:
o legătură de pătrunjel
un castravete
  • 1 linguriţă de miere
  • 1 lingură cu zeamă de lămâie
  • 1 lingură cu gel de aloe vera pur
  • 1 lingură cu ghimbir răzuit sau pulbere de ghimbir
  • 1/2 pahar cu apă.

Se pun toate ingredientele în blender şi se mixează până când obţii un suc verde deschis. Se consumă în timp de 5 zile, în fiecare seară înainte de culcare.

http://www.eva.ro/dietafitness/
http://yve.ro/diete-fitness/cum-sa-slabesti-rapid/planul-de-10-zile-pentru-a-arde-grasimile/?ref=yfp


Dieta varcolac sau dieta Lunara este un regim de slabire care propune organizarea meselor in functie de fazele lunii. Ca orice dieta cu denumire si principii ciudate, si dieta varcolac are sustinatori in randul vedetelor precum Demi Moore sau Madonna, desi cei mai multi specialisti argumenteaza ca aceasta dieta nu are niciun fel de fundament stiintific si ca promisiunile sale (de slabire rapida) sunt false.



Ideea de baza din spatele acestui regim de slabire este ca luna ar influenta apa din organismul nostru in acelasi fel in care influenteaza oceanele si mareele. Cand luna intra intr-o noua faza, puterea sa de atractie ar afecta felul in care organismul retine sau elimina apa. Citeste mai multe despre cum iti influenteaza retentia apei dieta si masa corporala!
Dieta varcolac are doua variante:
• Varianta de baza a dietei varcolac, care consta in a bea doar apa si suc de fructe pentru 24 de ore cat dureaza faza (cu influenta maxima) de luna noua sau de luna plina. Aceasta varianta a dietei Lunare promite sa detoxifice organismul si sa pierzi pana la 3 kilograme intr-o zi din apa acumulata in exces in organism.
• Varianta extinsa a dietei varcolac, care presupune inceperea dietei odata cu faza de luna plina si apoi urmarea unui plan specific de alimentatie in functie de fazele lunii: luna noua, primul patrar, luna plina si ultimul patrar. In timpul fazei de luna plina se recomanda doar consumul de lichide, adica aceeasi metoda ca in cazul variantei de baza. In ultimul patrar este incurajata detoxifierea si eliminarea apei in exces din organism - se recomanda consumul a cel putin 8 pahare de apa pe zi, alaturi de mancare solida. In timpul lunii pline se vor consuma din nou doar lichide, in timp ce in primul patrar poftele sunt cele mai accentuate, astfel ca cei care tin aceasta dieta sunt incurajati sa evite dulciurile si grasimile. Consumul de lichide intre orele 15 si 17 iti creeaza senzatia de satietate, spun sustinatorii acestei diete, si te ajuta sa-ti controlezi poftele. Nu se mai recomanda sa mananci nimic dupa ora 18.



Slabiti cu ovaz !


Acest lucru se datoreaza faptului ca este foarte bogat in proteine si are un continut scazut de carbohidrati.
Mai mult decat atat, ovazul are u continut de 11% de fibre si are un indice glicemic cat se poate de redus.
Aceste proprietati ale ovazului il fac perfect pentru dietele de slabit, mai ales daca este integrat ca baza in dieta si consumat mai ales la micul dejun, ajutand totodata si declansarea digestiei.

Cum slabesti cu ovaz:

Pentru a slabi cu ovaz este necesar sa introduci ovazul in dieta, coansumandu-l in special dimineata si in diferite forme
Astfel, cel mai indicat este ca dimineata sa mananci ovaz fiert. Ovazul se fierbe bine iar apoi se adauga fierturii un pic de scortisoara sau de ghimbir ras pentru savoare. Acest tip de mancare genereaza foarte multa caldura in organism datorita digestiei rapide, ajutand la procesul de slabire.
Substantele benefice din ovaz mai pot fi asimilate si sub forma de bautura vegetala de ovaz care se poate cumpara din magazinele naturiste. Aceasta bautura va inlesni arderile la nivelul celulelor.
Un alt mic dejun care efectiv porneste organismul dimineata si care il face sa aiba o rata de ardere mult mai mare este cel facut din ovaz (doua linguri) branza proaspata (100 de grame), seminte, suc de lamaie si o lingura de miere. Acest mic dejun este recomandat persoanelor care au si activitate fizica si care au nevoie de energie si doresc sa slabeasca uniform si sa se defineasca.
Sursa: http://lyla.ro/diete/asa-slabesti-cu-ovaz/

Un comentariu:

Unknown spunea...

Cred ca nu sti ce inseamna O LINGURA DE GHIMBIR , zilnic.Intr-adevar, scapi rapid de grasimea in exces, impreuna cu posesorul ei cu tot !

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>