sâmbătă, 26 martie 2016

ADN-ul uman poate fi reprogramat


O formidabilă descoperire: ADN-ul uman poate fi reprogramat prin rostirea profund conștientă a cuvintelor și poate călători în tărâmurile paralele

Oamenii de știință au descoperit că ADN-ul uman e un „internet biologic” reprogramabil cu puteri de neimaginat.
Cercetătorii ruși au făcut un pas uriaș spre înțelegerea vieții și spre descoperirea originii umane. Conform collective-evolution.com, oamenii de știință au ajuns la concluzia că ADN-ul uman este un „internet biologic” cu mult superior celui artificial și, mai mult de atât, au găsit și dovezi științifice pentru un nou tip de medicină în care ADN-ul poate fi influențat și reprogramat cu ajutorul cuvintelor rostite la o anumită frecvență, fără a tăia sau a înlocui o genă.
Studiul cercetătorilor ruși explică direct sau indirect foarte multe fenomene aparent inexplicabile precum clarviziunea, intuiția, actele de vindecare spontană sau la distanță, autovindecarea, aura neobișnuită din jurul anumitor oameni, precum maeștrii spirituali, sau influența minții asupra fenomenelor meteorologice.
Oamenii de știință ruși au descoperit că ADN-ul uman nu este responsabil doar cu construirea trupului, ci este și un mediu foarte bun pentru stocarea datelor informaționale. Doar un procent de 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor, iar această parte a trezit până acum interesul cercetătorilor care se ocupă cu examinarea și clasificarea ei. Restul de 90% este supranumit „junk ADN” și este considerat o parte nefolositoare a ADN-ului, dar tocmai această parte mai puțin interesantă a genomului uman a reprezentat baza celui mai recent studiu al cercetătorilor ruși, ale cărui rezultate au fost revoluționare.
Potrivit oamenilor de știință ruși, ADN-ul nostru servește ca mediu de stocare a datelor și are un rol în comunicare. Lingviștii ruși au descoperit că genomul uman, în special această parte de 90% aparent inutilă a sa, respectă cu strictețe anumite reguli bine definite, exact la fel precum gramatica unei limbi. Astfel, ei au comparat regulile sintaxei, și anume modul în care cuvintele sunt puse împreună pentru a forma propoziții sau fraze, semantica, adică semnificațiile din formele limbajului, precum și regulile de bază ale gramaticii. În urma comparațiilor, lingviștii au descoperit faptul că ADN-ul nostru imită foarte bine gramatica unei limbi, urmează niște reguli foarte stricte și ei susțin că limbajele nu au apărut accidental sau din senin, ci ele sunt, de fapt, o reflexie a comportamentului ADN-ului uman, oamenii fiind programați să poată vorbi una sau mai multe limbi pentru o comunicare optimă.
Biofizicianul și biologul molecular rus Pjotr Garjajev împreună cu colegii săi au analizat cu atenție și comportamentul vibrațional al codului genetic uman și au descoperit că cromozomii funcționează precum un calculator holografic și utilizează radiația laser. Acest lucru înseamnă că au reușit să moduleze anumite modele de frecvență pe o rază laser și în felul acesta au influențat frecvența întregului ADN și deci, informația genetică în sine.
Cercetătorii au dovedit experimental faptul că simple cuvinte și propoziții din limbajul uman, rostite la o anumită frecvență, întotdeauna în țesut viu, vor face ca substanța ADN-ului să reacționeze și să se modifice, demonstrând astfel că organismul nostru este programabil prin limbaj, cuvinte și gânduri folosite la frecvența corectă. Mai mult de atât,, cercetătorii au observat că în vid ADN-ul creează tipare ciudate care pot duce la apariția găurilor negre magnetizate, anumite poduri între universurile paralele pe care ADN-ul le poate folosi pentru a trece în lumi paralele, unde poate lua forme noi de viață.


 

Dovezi ce sunt oferite în premieră mondială sugerează că meditația modifică celulele supravieţuitorilor de cancer

Pentru prima dată, oamenii de ştiinţă au găsit dovezi clare biologice că meditația și suportul grupurilor ne poate influenţa la nivel celular.
De multe ori ni se spune că a fi fericit, a medita și a fi atent, înţelegător cu tine, poate fi benefic pentru sănătatea noastră.
Cu toții avem un prieten al unui prieten care spune că şi-a vindecat o boală terminală renunţând la locul de muncă și începând să se reculeagă, dar până acum au fost foarte puține dovezi științifice care să susțină aceste afirmații.
Acum, cercetătorii din Canada au descoperit primele dovezi care sugerează că grupuri de sprijin care încurajează meditația și yoga pot modifica, de fapt, activitatea celulară a supravieţuitorilor de cancer.
Studiul lor, care a fost publicat în revista Cancer, în octombrie 2014, este unul dintre primele studii care sugerează că o conexiune minte – trup, există într-adevăr.
Echipa a constatat că telomerii – „capace” de proteine de la capătul cromozomilor noştri, care determină cât de repede îmbătrâneşte o celulă, au rămas la aceeași lungime în cazul supravieţuitorilor de cancer care au meditat sau au luat parte la grupurile de sprijin, pentru o perioadă de mai mult de trei luni.
Pe de altă parte, telomerii supravieţuitorilor de cancer, care nu au participat la aceste grupuri, s-au scurtat în timpul studiului de trei luni.
Oamenii de știință încă nu știu sigur dacă telomerii sunt implicaţi în reglarea bolii, dar nu există dovezi care să sugereze că telomerii scurtaţi sunt asociaţi cu probabilitatea de supraviețuire în urma mai multor boli, inclusiv cancerul de sân, precum şi îmbătrânirii celulare.
Și telomerii mai lungi se presupune, în general, că ne ajută în a ne proteja de boli.
Știm deja că intervențiile psiho-sociale, cum ar fi Meditaţia, te va ajuta să te simţi mai bine mental, dar acum, pentru prima dată avem dovezi că Meditaţia poate influenţa, de asemenea, aspectele cheie ale activităţii biologice” – a declarat Linda E. Carlson, o cercetătoare psiho-socială și cercetător şef la Centrul Oncologic Tom Baker, într-un comunicat de presă.
Ea a efectuat studiul, alături de oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Calgary.
A fost surprinzător faptul că nu am putut vedea nicio diferență în lungimea telomerilor, pe parcursul celor trei luni de studiu”, a spus Carlson.
Sunt necesare cercetări suplimentare pentru a cuantifica mai bine aceste beneficii potenţiale de sănătate, dar aceasta este o descoperire interesantă, care oferă ştiri încurajatoare.”
Ca parte a cercetării, 88 din supravieţuitoarele de cancer mamar care au finalizat tratamentul lor în urmă cu mai mult de trei luni, au fost monitorizate.
Media de vârstă a participantelor a fost de 55 ani, și pentru a fi eligibil de a participa la studiu, toate au avut de experimentat niveluri semnificative de stres emoțional.
Participantele la experiment au fost împărţite în trei grupuri:
- Primul grup a fost rugat să participe la opt sesiuni săptămânale, în sesiune de grup de 90 de minute care au oferit instrucțiuni privind meditaţia și yoga.
Aceste participante au fost rugate să practice meditația și yoga la domiciliu, timp de 45 de minute pe zi.
- Al doilea grup s-a întâlnit timp de 90 de minute în fiecare săptămână, timp de trei luni și participantele au fost încurajate să vorbească deschis despre preocupările și sentimentele lor.
- Al treilea grup de control a participat, pur și simplu, timp de șase ore la un seminar despre managementul stresului.
Înainte și după acest studiu, tuturor persoanelor participante li s-au efectuat analize de sânge și li s-au făcut măsurători ale lungimii telomerilor.
Persoanele din cele două grupuri care au participat la grupurile de sprijin şi-au menținut lungimea telomerilor în perioada celor trei luni de experiment, în timp ce telomerii persoanelor din cel de-al treilea grup s-au scurtat.
Cele două grupuri care au participat la reuniunile periodice, au raportat, de asemenea, un nivel de stres mai mic şi stare de spirit mai bună.
Cu toate că acest experiment este destul de interesant, nu este încă cunoscut dacă aceste beneficii vor fi pe termen lung sau care este cauza acestui efect biologic.
Sunt necesare cercetări suplimentare pentru a afla dacă aceste rezultate sunt reproduse într-o serie mai mare de participanți și ceea ce înseamnă pe termen lung pentru sănătatea noastră.
Dar este un prim pas imens spre a înţelege mai multe despre cum starea noastră mentală afectează sănătatea noastră.
Și este doar o parte a unui întreg studiu de cercetare – un alt grup de oameni de știință, italieni, a publicat în PLOS ONE, cu doar câteva săptămâni înaintea cercetătorilor italieni, un studiu care a arătat că antrenarea minţii (meditaţie, yoga …) poate schimba structura creierului nostru.
Desigur, pentru mulți, cei care cred în meditație, această descoperire, probabil, nu este surprinzătoare.
De asemenea, cercetările din anii ’80 au sugerat că pacienţii cu cancer care se alătură grupurilor de sprijin, au mai multe şanse de a supravieţui.
Sursa: sciencealert.com 
preluare  yogaesoteric

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>