marți, 27 ianuarie 2009

DARURI in NOUA ENERGIE

In mijlocul tulburarilor economicea controverselor politice si a nesigurantei, e usor sa fii scos din echilibru sau sa impietresti de frica. Te invitam sa iti acorzi cateva minute pentru a te conecta la sursa ta adevarata de putere si armonie – sinele superior – si sa te descoperi, amintindu-ti ca, desi pentru moment esti deghizat in fiinta umana, natura ta esentiala este spirit infinit – nemarginit, nemuritor si invincibil.
   Dialogul interior constient este o alta unealta puternica pentru conectarea la sinele tau adevarat. Ori de cate ori te uiti in oglinda, chiar si pentru cateva secunde, priveste-te si repeta-ti in liniste cele trei principii ale auto-adresarii:
1. Sunt total independent de parerea buna sau rea a celorlalti.
2. Nu sunt inferior nimanui si nimeni nu imi este inferior.
3. Sunt neinfricat in fata tuturor provocarilor.
  Uită-te în ochii tăi, pentru a vedea aceste atitudini reflectate înspre tine. Priveste-te fix in ochi, nu expresia fetei. Cauta stralucirea din ochi, care reflecta focul din sufletul tau. Daca faci acest exercitiu cateva minute in fiecare zi, poti crea schimbari profunde in viata ta.

Experimenteaza puterea auto-aprobarii
Ori de cate ori te simti neputincios sau temator, se intampla pentru ca te afli in starea in care ceri aprobare din partea obiectelor. Te definesti prin intermediul obiectelor, inclusiv prin persoane, situatii, titluri, posesiuni, realizari. Prin natura lor, obiectele se schimba, deci atata vreme cat identitatea ta e legata de obiecte sau de parerile altora, viata ta va fi instabila. Daca ceri aprobare din partea obiectelor, te simti bine atunci cand investitiile tale sunt apreciate, afacerea ta e solida, sau partenerul de viata e fericit cu tine. Dar atunci cand piata atarna de un fir de par, vanzarile scad si relatia cu partenerul de viata e pusa la incercare, te simti nesigur si ingrijorat.
Prin contrast, auto-aprobarea este identificarea cu sinele – esenta invariabila a sufletului tau. In acesta stare ai un sentiment de bucurie interioara, indiferent de ceea ce se intampla in jurul tau, pentru ca nu te identifici cu obiectele sau intamplarile trecatoare. Strapungi masca iluziei care creeaza separare si fragmentare si stii ca esti parte a campului de inteligenta infinita.
Data fiind natura noastra spirituala magnifica, de ce atatia dintre noi se simt neputinciosi sau tematori?
Un motiv important al acestei temeri este hipnoza conditionarii sociale. Incepand din copilarie, cei mai multi dintre noi invata sa se vada din perspectiva Eului – o fiinta izolata care se lupta pentru supravietuire, intr-un mediu ostil. Ceea ce lumea numeste "putere" este, de fapt, frica, ce duce la manipularea si controlul celorlalti. Adevarata putere vine din  cunoasterea empirica a sinelui celui mai profund, care este domeniul tuturor posibilitatilor – nelimitat de spatiu sau timp.
Una din cele mai bune cai de a-ti cunoaste nemijlocit sinele adevarat este meditatia. Cand meditezi, te muti dincolo de emotiile, gandurile si amintirile care iti preocupa de obicei mintea – in constienta pura si pace, care sunt natura ta esentiala.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro ClickLink.ro
>